Acuzaţii GRAVE: jocuri de culise la Astra – CFR Cluj. „Caută-ţi alţi proşti, pe mine nu mă găseşti, mă!”

CFR Cluj a învins cu 5-1 pe Astra, în ultima partidă a etapei a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Ardelenii mai au nevoie doar de un punct din meciurile cu Craiova şi FCSB pentru a câştiga titlul de campioană, al doilea consecutiv.

07 mai 2019, 07:12
Acuzaţii GRAVE: jocuri de culise la Astra – CFR Cluj. „Caută-ţi alţi proşti, pe mine nu mă găseşti, mă!”

Cornel Dinu a reacţionat dur la finalul partidei, considerând că antrenorul giurgivenilor Costel Enache e doar un executant al unor ordine venite din partea şefilor. „Mister” a acuzat că distribuţia aleasă de tehnicianul Astrei a fost una care să faciliteze victoria ardelenilor.

„E o partidă ieşită din comun, atât pentru Astra, după părerea mea, cât şi pentru CFR. În sensul că nu înţeleg, sunt nişte semne de întrebare, dar să nu aruncăm cu gaz peste un foc care deja mocneşte. Ce m-a surprins de la început este faptul că Enache sau eu ştiu cine de acolo a început, faţă de distribuţia obişnuită, cu şase jucători mai puţin”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct pentru a-şi păstra titlul în Liga 1. Ardelenii au surclasat-o pe Astra, la Giurgiu

„Enache este la ora actuală un tip comod, plăcut, bun executant al comenzilor care pot veni de deasupra lui, din birouri. Nu m-a convins sub nicio formă, îmi pare rău să constat din nou că avem o simplă marionetă la o echipă de fotbal. Am crezut într-o perioadă că poate să fie altceva cu Enache, dar, din păcate, mai mult întuneric decât lumină în ce a încercat el să vorbească, ca de fiecare dată, într-o logoree fără punct, fără virgulă, care nu convinge pe nimeni. Domnule Enache, caută-ţi alţi proşti, pe mine nu mă găseşti, mă! Acum aţi fost martori pe teren şi nu aveţi nicio scuză, din punctul meu de vedere”, a mai spus Cornel Dinu.