Acuzații grave la adresa Andreei Marin. Vedeta își promovează prietenii la TVR

Leonard Miron, fostul realizator de la TVR, face acuzații grave la adresa conducerii televiziunii publice și a câtorva foste colege. Printre acestea se numără și Andreea Marin, Marina Almășan și Alina Sorescu.

01 mart. 2021, 21:42
Acuzații grave la adresa Andreei Marin. Vedeta își promovează prietenii la TVR

Acuzații grave la adresa Andreei Marin. Într-un interviu recent pentru FANATIK, Leonard Miron a declarat că TVR trebuie să își recâștige credibilitatea, înainte de a-și recâștiga audiența. Mai mult decât atât, acesta susține că directoarea actuală de la TVR Internaţional „nu are nici în clin, nici în mânecă cu televiziunea în general. E o chestie de pile şi relaţii“.

Mai mult, acesta o acuză pe Andreea Marin de faptul că îşi promovează în emisiune prietenii şi oamenii care o ajută în viaţa personală. De asemenea, acesta susține că trebuie făcută o distanțare clară între interesul TVR și interesele personale.

Citește și: Gina Pistol a publicat primele imagini cu camera fetiței. Prezentatoarea TV, la un pas de naștere

Acuzații grave la adresa Andreei Marin

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii. Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei…Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audieenţă- , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR. Este şi situaţia Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câţiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram şi să zic „Mulţumesc firmei care ne-a zugrăvit’ şi pui hashtag numele emisiunii şi al postului. Dacă eşti un influencer, lumea te urmăreşte fără să etichetezi nişte lucruri pentru care eşti plătit în televiziune. Şi aşa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat, stabilirea unei distanţare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, şi interesele personale.“

Andreea Marin s-a întors la TVR. Ce emisiune va avea „Zâna Surprizelor”

Fosta „zână a suprizelor”, va reveni la TVR, unde va avea o nouă emisiune. Informaţia a fost postată pe Facebook de Mircea Radu, fiind ştearsă ulterior. Andreea Marin a mai avut o revenire la TVR, în 2016, când a realizat emisiunea Prețuiește Viața, scrie Pagina De Media.

„Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață. Deci nu audiența cu orice preț e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos și demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru”, a spus Andreea Marin.

 


loading...