Acuzații grave la adresa restaurantului lui Dani Oțil. Un client șterge pe jos cu prezentatorul. ”A venit mâncarea, puiul încă respira”

Un străin îi aduce acuzații lui Dani Oțil. Clientul a trecut pragul restaurantului său, însă a fost complet dezamăgit de ce a găsit acolo.

21 mai 2023, 14:11
Acuzații grave la adresa restaurantului lui Dani Oțil. Un client șterge pe jos cu prezentatorul. ”A venit mâncarea, puiul încă respira”

Pe lângă cariera pe care și-a constuit-o în televiziune, Dani Oțil a decis să se dezvolte și într-un alt domeniu. Astfel, și-a deshis un restaurant de lux.

Prețurile din localul său nu sunt pentru toate buzunarele, iar clienții se așteaptă, așa cum este și firesc, ca și calitatea să fie pe măsură. Un străin care a mâncat în restaurantul său nu a fost deloc mulțumit, iar recenzia pe care a lăsat-o a fost una extrem de dură.

„Părțile rele:
– Intrarea se face prin zona de fumat, care este o incintă de sticlă care miroase oribil. Acesta este primul semnal, dar dacă faceți greșeala pe care am făcut-o eu și intrați totuși înăuntru, citiți mai departe…
– Am comandat un T-Bone doar pentru a afla că nu mai au carne de vită din cauza unei mese de englezi care au comandat-o pe toată;
– Am comandat un fel de bere doar ca să aflu că și englezii au comandat-o pe toată, așa că ospătarul mi-a recomandat alta, doar ca să se întoarcă și să spună că nici asta nu mai are. Am luat Heineken la sticlă care era caldă, am trecut la bere la draft…
– A venit mâncarea, doar că am aflat că un fel de mâncare nu era suficient de gătit… Puiul încă respira…
– Evident, le-a mai trebuit încă vreo 20 de minute pentru a găti cu adevărat acel pui, așa că eu și soția mea am mâncat pe rând…
– Celălalt fel de mâncare, ceafa de porc, a fost în cel mai bun caz mediu; Părțile bune:
– Aaaa, nu…”,  se arată în recenzia clientului respectiv.

Cât trebuie să plătești dacă vrei să mănânci la restaurantul lui Dani Oțil. Cât costă un simplu burger de vită

Restaurantul lui Dani Oțil are o gamă largă de preparate pentru clienți, iar prețurile sunt și ele diversificate. Cei care vor să mănânce în localul de fițe și să își facă toate poftele trebuie să scoată o sumă frumușică din buzunar.

Meniul este variat și include burgeri, paste, pește, pizza, aperitive sau porții de fructe de mare. Cei care vor să guste din burgerul de vită cu cartofi prăjiți trebuie să plătească 48 de lei.

Prețul este destul de mare, având în vedere că o ceafă de porc costă aici numai 18 lei. Desigur, puteți opta întotdeauna pentru preparate mai ieftine, pentru că și cele care costă mai puțin sunt la fel de delicioase.