Acuzaţii grave la adresa unui patron de bar din Cluj. Un angajat susţine că a fost bătut şi umilit chiar de şeful său

Un tânăr din Cluj susţine că a fost umilit şi bătut de patronii restaurantului în care a lucrat. El spune că bărbaţii l-au lovit de mai multe ori fără motiv şi chiar l-au ameninţat că vor pune pe cineva să îi violeze iubita. Tânărul a depus plângere la poliţie, dar patronii neagă totul şi îl acuză de furt.

09 feb. 2016, 06:53
Acuzaţii grave la adresa unui patron de bar din Cluj. Un angajat susţine că a fost bătut şi umilit chiar de şeful său

Tânărul în vârstă de 23 de ani lucrează la un bar din localitate. Acesta susţine că a fost agresat în timp ce se afla la serviciu de prietenul patronului. Tânărul a fost lovit de mai multe ori cu palma peste faţă, iar loviturile au fost atât de puternice încât i-a ţăşnit sângele pe nas.

La insistenţele patronului, barbatul a făcut pace cu agresorul său şi a continuat să servească. La scurt timp însă, acesta a fost lovit din nou de mai multe ori peste faţă şi a fost strâns de gât chiar de fratele patronului.

Tânărul susţine că s-a alăturat şi şeful său, iar cei doi l-ar fi dus într-o încăpere a localului, unde, timp de două ore a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele.

Mai mult acesta a fost ameninţat că dacă va povesti ce s-a întâmplat, cineva o să-i violeze iubita. Fără să stea însă, pe gânduri, cand a scăpat de agresori, tânărul a mers imediat la poliţie, unde, le-a spus poliţiştilor tot ce s-a întâmplat.

Acum, cei trei agresori sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe, sechestrare de persoane dar şi pentru ameninţare.

Citeşte şi