Acuzaţii incredibile ale lui Cornel Dinu: L-am salvat pe Reghecampf de mafia pariurilor

Acuzat de Ana Maria Prodan că a fost un "gropar al fotbalului românesc", Cornel Dinu a replicat afirmând pentru gazeta Sporturilor că l-a salvat pe soţul acesteia de mafia pariurilor. Mister spune că în urmă cu 11 ani, pe când era jucător, Laurenţiu Reghecampf a primit 200.000 de euro pentru a "trânti" un meci cu Bayern Munchen.

05 feb. 2013, 07:19
Acuzaţii incredibile ale lui Cornel Dinu: L-am salvat pe Reghecampf de mafia pariurilor

Înfrângerea naţionalei în faţa Poloniei a făcut victime colaterale. După ce Cornel Dinu a declarat în Gazeta Sporturilor că „nu mai e nimic de discutat într-un fotbal în care Ana Maria Prodan îşi dă cu părerea despre Iordănescu” şi că aceasta „e obişnuită cu 6 din 49, că ştiu că le plac pariurile”, soţia antrenorului Stelei s-a dezlănţuit şi s-a lansat într-un atac jignitor la adresa lui Dinu, numindu-l „sclav al sistemului” şi „gropar al fotbalului românesc”.

Răspunsul lui Mister este ca o lovitură de trăznet şi dezvăluie lucruri neştiute din trecutul lui Laurenţiu Reghecampf, din vremea când acesta era fotbalist în Bundesliga, la Energie Cottbus. Prin intermediul Gazetei Sporturilor, Cornel Dinu i-a transmis Anei Maria Prodan: „Ţin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor!„.

În continuare, acesta a detaliat: „Se întâmpla în 2002, după un meci Bayern – Cottbus. Am primit un telefon de la Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trîntească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferenţă. Erau el şi încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieţii că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârleşte pe sârbi, avea senzaţia că discută cu Romică Paşcu. Am vorbit la Belgrad şi i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii„.

Totodată, Cornel Dinu a dat şi un indiciu, care ar trebui să-l pună pe gânduri pe antrenorul Stelei: „Şi poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile!„.

Contactat de gsp.ro, Laurenţiu Reghecampf a răspuns în termeni duri acuzelor lui Cornel Dinu. „După o noapte de beţie sau consum de droguri poţi crede că e adevăr pur ce ai visat. Nu am fost implicat în viaţa mea într-un meci trucat, nici ca jucător, nici ca antrenor. Bayern poate face blaturi doar în haosul din puţina minte care i-a mai rămas lui Dinu. Am numai compasiune pentru fantoma asta care se agaţă cu disperare de clubul Dinamo„, a declarat antrenorul Stelei.