ACUZAŢII INCREDIBILE! Scandal monstru în TVR. S-a întâmplat la CERBUL DE AUR 2019

Publicat: Sâmbătă, 24 August 2019 17:42 // Actualizat: Sâmbătă, 24 August 2019 17:42 // Sursa: romaniatv.net

Acțiune fără precedent luată de angajaţii din TVR în timpul Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov.

Momente tensionate pentru conducerea TVR. MediaSind TVR a declanşat o greva japoneză, în timpul Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov. Sindicaliştii din TVR au purtat tricouri inscripţionate prin care cer conducerii instituţiei respect pentru Televiziunea Publică. Aceștia au acuzat, într-un comunicat de presă, că, în ultimii doi ani, angajaţii au fost trataţi de președintele director-general Doina Gradea, cu aroganță și cu lipsă de respect.

"Dialogul social din TVR s-a depreciat în mod considerabil, iar organizației sindicale reprezentative nu i se recunoaşte calitatea de partener social, conform legislației interne, a directivelor și convențiilor internaționale din domeniul relațiilor de muncă", se arată în comunicat.

CERBUL DE AUR 2019. Recitaluri Ronan Keating, Emeli Sande, Ştefan Bănică jr. Totul despre festival

Angajaţii  susțin că au fost organizate concursuri cu vicii procedurale și de legalitate, pentru că s-au desfășurat în lipsa reprezentanților organizației reprezentative. MediaSind TVR a apreciat, însă, profesionalismul de care au dat dovadă angajaţii implicaţi în desfăşurarea şi organizarea deschiderii Festivalului, inclusiv a profesioniştilor din conducerea SRTV.

"Încercările disperate ale preşedintelui – director general de a manipula publicul și de a-l întoarce împotriva angajaților care protestează, nu reprezintă decât o jalnică tentativă de a denatura realitatea şi un nou abuz care va fi sancţionat de către instituţiile abilitate. În acest sens, facem un apel către cei care au fost supuşi unor presiuni în urma participării la acţiunile de protest, să ne sesizeze", se mai arată în comunicat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cerbul de Aur cerbul de aur 2019 MediaSind TVR TVR
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără operații estetice. Care este de fapt, numele ei de fată
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără...
HUFF.RO
1
EUR
4.8721
RON
01 Oct
noapte 11 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H