Acuzaţii şocante la adresa lui Gheorghe Dincă: obliga fetele să se prostitueze în Italia

O femeie din Bari a declarat, la Realitatea TV, sub protecția anonimatului, că Gheorghe Dincă era cunoscut în Bari, Italia, pentru că făcea parte dintr-o rețea care aducea fete din România și le obliga să se prostitueze. Conform mărturiilor femeii, capul rețelei era un bărbat pe nume Mihai, din Constanța.

30 iul. 2019, 07:16
Acuzaţii şocante la adresa lui Gheorghe Dincă: obliga fetele să se prostitueze în Italia

„El și cu prietenul lui din Constanța, unul Mihai, aduceau fete în Italia. Le păcăleau că își vor găsi de muncă acolo, dar odată ajunse în Bari erau obligate să se prostitueze. Aveau și fete prietene cu ei, care chemau fete din țară pentru a se prostitua acolo.

Toată lumea îi cunoștea, dar nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Îi vedeam, dar ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete că ăștia aduc fete din țară și le obligă să se prostitueze”, a spus femeia.

Gheorghe Dinca figurează și pe lista persoanelor care au interdicție de a intra în Italia, potrivit România TV. Acest lucru se întâmplă după ce a încercat să o agreseze pe fiica unei femei stabilite acolo, alături de care a trăit în concubinaj.