Acuzaţiile au fost RETRASE. JUSTIN BIEBER scapă de închisoare la LIMITĂ

Justin Bieber a reuşit să întreacă măsura cu una dintre ultimele sale gafe, fiind la un pas de închisoare.  Astfel, s-a spus că ar fi agresat mama unei fane şi i-a furat telefonul după ce a crezut că femeia l-a fotografiat în timp ce se certa cu un grup de oameni pe un teren de minigolf. Victima vedetei l-a dat în judecată, iar poliţia a investigat cazul şi a retras acuzaţiile pe motiv că nu sunt destule dovezi.

13 iun. 2014, 05:47
Acuzaţiile au fost RETRASE. JUSTIN BIEBER scapă de închisoare la LIMITĂ

Justin Bieber a fost acuzat de tentativă de furt, după ce o femeie din San Fernando spune că tânărul a încercat să îi sustragă telefonul, potrivit TMZ. Cu toate acestea, acuzaţiile au fost retrase în momentul în care s-a demonstrat că vedeta nu a recurs la un astfel de gest, martorii fiind de partea lui.

Poliţia a interogat nouă persoane şi nimeni nu a văzut că artistul ar fi fost implicat în vreo altercaţie cu femeia care l-a dat în judecată.

Este greu să mă apăr pe mine şi intimitatea mea în fiecare moment al zilei. Apoi să vă numai zvonuri. Adevărul te va elibera. Mama m-a crescut să fiu bun cu cei din jur„, a declarat Bieber, recunoscând că s-a schimbat.

Citeşte şi OBSESIE CIUDATĂ. A cheltuit 100.000 de dolari pe operaţii estetice pentru a semăna cu Justin Bieber FOTO

Astfel, artistul se afla luna trecuta într-un parc, unde juca mini golf alături de mai mulţi prieteni de-ai săi în momentul în care a intrat într-o altercaţie cu un alt grup de oameni. Ulterior, Bieber a observat că femeia a scos telefonul şi a început să facă poze. Atunci, Bieber i-a cerut insistent să îi arate dacă a facut poze, ca apoi să îi ia geanta din mână. Cu toate că a pus mâna pe dispozitiv, vedeta nu a reuşit să îl folosească deoarece era blocat.

Citeşte şi Cum ar arăta Justin Bieber şi alte vedete ale lumii, dacă ar fi oameni normali FOTO

Ulterior victima a depus plângere la poliţie, recunoscând că se afla cu fiica sa de 13 ani în parc şi fata ar fi vrut să îşi salute vedeta preferată. Mai mult, Justin a făcut-o să plângă pe minoră după ce i-a înjurat mama şi a atacat-o.