Acuze GRAVE de BLAT la adresa lui CORNEL DINU. „Ne-a cerut SĂ PIERDEM meciul şi l-am pierdut!”

Scandal uriaş între Gheorghe Burleanu, tatăl preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, şi Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui Dinamo.

10 sept. 2015, 13:58
Acuze GRAVE de BLAT la adresa lui CORNEL DINU. „Ne-a cerut SĂ PIERDEM meciul şi l-am pierdut!”

Cornel Dinu i-a atacat pe Răzvan Burleanu și pe tatăl acestuia, Gheorghe Burleanu după ce șeful de la FRF a spus că meciul cu Ungaria a fost spectaculos.

„Ce să-i ceri lui Burleanu? Săracu’ de el… Noi l-am prins și pe taică-su jucând. Era nenorocirea de pe lume cum călca pe minge. Ce putea să prindă fotbalistic de prin casă actualul președinte al FRF?”, au fost cuvintele lui Cornel Dinu.

Gheorghe Burleanu i-a răspuns, prin intermediul Fanatik, oficialului dinamovist.

„Dinu nu mă înghite de când l-am refuzat, pe când jucam la Târgoviște. A venit el antrenor acolo și mi-a vorbit vreo oră, până i s-a terminat saliva. Mi-a făcut capul calendar, că să rămîn la echipă. După ce a terminat de vorbit, m-am ridicat și i-am spus: nu! Și am plecat”, a continuat Burleanu.

Tatăl șefului de la FRF a povestit un episod de blat în care a fost implicat Cornel Dinu: „Să spună el cum a venit Pojar la mine și mi-a spus că Universitatea Cluj trebuie să câștige cu 2-0. Dinu era atunci la Cluj. A venit Pojar de capul lui să-mi ceară asta? Și Clujul ne-a bătut atunci, chiar cu 3-0, eu jucam la SC Bacău!”.

„Parcă el era antrenor când România a pierdut cu 5-2 la Kosice, nu? Ne-au bătut ăia de toți banii și cu doi oameni în minus. Mare antrenor a fost Dinu…, a încheiat, ironic, Gheorghe Burleanu.