Adda, anunț trist după diagnosticul crunt al medicilor: „Mi-au paralizat părți ale corpului, inflamația a ajuns și la creier. Te poate ucide / Mă voi retrage o perioadă din spațiul public”

Adda a făcut un anunț trist pentru urmăritorii săi. Artista a dezvăluit că, după un an și jumătate în care i s-a pus un diagnostic greșit, a aflat adevărul despre boala de care suferă.

15 feb. 2022, 22:15
Adda, anunț trist după diagnosticul crunt al medicilor: „Mi-au paralizat părți ale corpului, inflamația a ajuns și la creier. Te poate ucide / Mă voi retrage o perioadă din spațiul public”

Adda a mărturisit că a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella, boli transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe. I-au paralizat anumite părți ale corpului, iar inflamația a ajuns și la creier.

Cântăreața a explicat că o așteaptă o perioadă de tratament agresiv în următorul an și jumătate, dar că încearcă în tot acest timp să-și ducă proiectele la bun sfârșit.

„Dragii mei, dupa un an jumatate de chin in care mi s-a pus diagnostic gresit si mi s-a dat tratament si mai gresit, am aflat intr-un final adevarul. A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioza si Bartonella- transmise de capuse si tantari, plosnite sau daca te musca animale care au asta in sange. Din pacate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp. Asa ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate. Momentan sunt in pregatirea corpului pentru tratament. Si trag sa-mi duc la final o parte din proiecte si sa-mi onorez promisiunile”, a scris Adda pe pagina ei de Facebook.

Artista le-a transmis fanilor, cu părere de rău, că va trebui să se retragă o vreme din spațiul public, să renunțe la aparițiile în emisiuni și concerte.

„La inceperea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spatiul public- emisiuni si aparitii, pentru ca prima tura e cea mai grea. Voi ramane aici, pe online si va voi tine la curent cand pot si cat pot. Va voi lasa si albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Planuiam o lansare aniversara cu concert. Mai ales ca voi implini 30 de ani. La jumatatea lui Martie va veni si noul single”.

„I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum in mine. Si promit sa-i dau in cap. Sa-l nenorocesc pana ii sar fulgii. In timp ce o parte din doctorii “specialisti” ai Romaniei vor pune mana pe carte!Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar sa nu mai trimita pacientii pe piste gresite si sa se trezeasca la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENTIE SI TRATARE LA TIMP! Pentru ca, DA , aceste doua “minunatii” te pot ucide sau te pot nenoroci pe viata!!! Daca nu sunt depistate la timp. I se poate intampla oricui. In fine, dupa ce o sa-l omor pe Gogutz, o sa mananc cea mai mare felie de tort si o sa beau un sfert de deget de vodka, avand in vedere ca n-am baut de atata timp, o sa ma imbat ca aia care cad in santz si au fatza plina de noroi. Ma pregatesc de razboi! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simtit niciodata mai puternica si mai stapana pe situatie. Acum stiu cu cine ma bat!

Ps: vine si cartea “Cele trei” anul acesta! Povestea e acum intreaga! Pana atunci citeste-ma pe @celetrei.adda Cu fruntea sus si oole in fatza!!!!!”, a mai spus Adda.