Adda, în lacrimi din cauza unei boli teribile. Anunţ dureros pentru fani în miez de noapte: „Printre covizi și perfuziile mele!”

Adda şi-a îngrijorat fanii după ce a postat în mediul online o fotografie în care apare în lacrimi! Artista a scris și un mesaj pentru a explica motivul pentru care a izbucnit în plâns!

21 mart. 2022, 11:17
Adda, în lacrimi din cauza unei boli teribile. Anunţ dureros pentru fani în miez de noapte: „Printre covizi și perfuziile mele!”
Adda, în lacrimi din cauza unei boli teribile

Adda, în lacrimi din cauza unei boli teribile. Artista este foarte activă pe Instagram, acolo unde își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Adda, în lacrimi din cauza unei boli teribile. Anunţ dureros pentru fani în miez de noapte: „Printre covizi și perfuziile mele!”

Adda a postat o imagine la ora 00:37, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară! Artista le-a mărturisit fanilor, în lacrimi, că albumul muzical la care a lucrat mai bine de doi ani a fost lansat. Fiind extrem de emoționată pentru realizarea sa, având în vedere și problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani, cântăreța le-a mărturisit fanilor săi că e mândră de obiectivul pe care, în cele din urmă, a reușit să-l ducă la bun sfârșit.

Adda, devastată după ce a primit un diagnostic cumplit! „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul, mi se zbat mușchii”

„00:37 si lacrimi pana in gura. Ascultand albumul la care am lucrat in ultimii 2 ani. Tocmai s-a lansat. Iar eu sunt o emotionala si o plangacioasa care vrea sa para Spartacus. Da sa nu mai ziceti la nimeni da? A fost un album care s-a facut greu. Printre covizi si perfuziile mele. Printre mutat studio-ul de doua ori. Printre viata care bate filmul cu si despre oameni. Dar intr-un final s-a lansat. Si sper sa va dea putere, asa cum imi da mie acum. Sa va puna un zambet pe fata. Sa va elibereze. Sa schimbe sau sa adauge ceva bun in sufletul vostru. Asta e scopul. Asta e motivul pentru care fac muzica. Nici nu stiu daca scriu corect sau daca pun virgulele bine. Nu prea vad da’ lacrimi. Vreau doar sa va multumesc! Si sa va spun ca sunt recunoscatoare ca fac muzica. Sper ca si arta. Asta imi doresc. Am dat tot ce am avut mai bun in aceste 11 piese. Acum nu imi mai apartin. Sunt ale voastre. Va pupa Adda baladda lacrimadda!”, a scris Adda.

Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate: „Am stat 3 zile conectată la un aparat”

„3 piese am ascultat și deja m-a rupt! Mulțumesc pentru muzică, am piele de găină!”, „Superb, ca de fiecare dată! Direct la suflet! Ai lovit cu emoție!”, „Ce voce, ce trăiri… te ador. Ești cea mai bună”, „Doamne, Adda… am plâns… mult”, au fost primele reacţii ale fanilor!

Adda a aflat recent că suferă de borelioză și bartonella, după ce i-au paralizat mai multe părți ale corpului, în urma cărora a făcut, din nou, o serie de investigații, ajungând astfel la acest diagnostic. Borelioza și bartonella sunt două boli transmise de căpușe, țânțari, ploșnițe sau dacă ești mușcat de alte animale care au a;a ceva în sânge.