Adda nu se lasă copleşită de boală: „Iau 26 de pastile pe zi şi urmează 18 luni de injecţii”

Adda nu se lasă copleşită de boală. Artista a început un tratament agresiv, după ce a fost diagnoticată cu Borelioză, însă s-a mobilizat exemplar. Chiar dacă înghite zeci de pastile pe zi şi urmează să fie injectată mai bine de un an, Adda se bucură de noul album lansat.

21 mart. 2022, 19:53
Adda nu se lasă copleşită de boală: „Iau 26 de pastile pe zi şi urmează 18 luni de injecţii”
Adda nu se lasă copleşită de boală

Adda nu se lasă copleşită de boală. „O luna si ceva de cand imi asortez pijamalele cu sosetele. Am trecut prin toate starile. Mental vorbind. Fizic, emotional. Iau 26 de pastile pe zi si a inceput sa devina o normalitate si nu o corvoada. Urmeaza inca 4 luni de inghitit pastile si apoi 18 luni de injectii. 80 la numar. Ma simt puternica. Ma simt mai bine. In curand o sa revin. Cu totul. Cu cea mai buna versiune a mea.

Cand am fost sa cant la #weareone, m-am simtit ca un copil care a primit o jucarie noua. Am fost cea mai fericita. Cred ca s-a si vazut. Refuz sa ma gandesc la Gogutz. Refuz sa ma simt cuvantul ala care incepe cu b si se termina cu olnava. Sunt vie! Si atata timp cat am darul asta, o sa traiesc! Cu totul! Cu toate! Am primit asta de la mama si de fiecare data cand am nevoie, recitesc:

“Cat timp traiesti, simte-te viu! Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou! Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp. Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine. Fa astfel ca, in loc de mila, sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul. Insa nu te opri niciodata!” Madre Teresa de Calcutta”, este mesajul scris de Adda, pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Citeşte şi: Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate: „Am stat 3 zile conectată la un aparat”

Adda nu se lasă copleşită de boală

Adda le-a mărturisit fanilor, în lacrimi, că albumul muzical la care a lucrat mai bine de doi ani a fost lansat. Fiind extrem de emoționată pentru realizarea sa, le-a mărturisit fanilor săi că e mândră de obiectivul pe care, în cele din urmă, a reușit să-l ducă la bun sfârșit.

00:37 si lacrimi pana in gura. Ascultand albumul la care am lucrat in ultimii 2 ani. Tocmai s-a lansat. Iar eu sunt o emotionala si o plangacioasa care vrea sa para Spartacus. Da sa nu mai ziceti la nimeni da?

A fost un album care s-a facut greu. Printre covizi si perfuziile mele. Printre mutat studio-ul de doua ori. Printre viata care bate filmul cu si despre oameni. Dar intr-un final s-a lansat. Si sper sa va dea putere, asa cum imi da mie acum. Sa va puna un zambet pe fata. Sa va elibereze. Sa schimbe sau sa adauge ceva bun in sufletul vostru. Asta e scopul.

Asta e motivul pentru care fac muzica. Nici nu stiu daca scriu corect sau daca pun virgulele bine. Nu prea vad da’ lacrimi. Vreau doar sa va multumesc! Si sa va spun ca sunt recunoscatoare ca fac muzica. Sper ca si arta. Asta imi doresc. Am dat tot ce am avut mai bun in aceste 11 piese. Acum nu imi mai apartin. Sunt ale voastre. Va pupa Adda baladda lacrimadda!”, a mai scris artista.