Adda, peripeții în vacanța la munte. Artista se confruntă iar cu probleme de sănătate, fanii s-au speriat când au văzut-o așa

Adda a plecat în vacanță alături de soțul său și a avut parte din nou de o serie de peripeții.

30 dec. 2021, 08:33
Adda, peripeții în vacanța la munte. Artista se confruntă iar cu probleme de sănătate, fanii s-au speriat când au văzut-o așa

Au plecat să se relaxeze și să se simtă bine, însă chiar când totul părea să meargă perfect, Adda s-a trezit cu probleme de sănătate apărute peste noapte. Și se pare că vinovatul este nimeni altul decât soțul său, Cătălin Rizea.

Adda a apărut într-o fotografie cu masca de aerosol, iar fanii s-au speriat foarte tare. Artista i-a lămurit imediat și le-a spus că a răcit foarte rău fiindcă Rizea a aruncat-o de câte ori a putut în zăpadă.

Cântăreața se confruntă cu o răceală neplăcută, dar pentru a se bucura în continuare și de vacanța pe care a așteptat-o atât de mult, Adda urmează deja un tratament pe bază de aerosol.

„Răcită level 10000. M-a tăvălit bine, ce să zic. Lasă că vede el. Îl omor.”, a spus Adda în timp ce se filma cu masca de aerosol la gură.

Adda, diagnosticată cu o afecțiune serioasă: „Stau cu injecţia lângă mine”

Adda poate să moară în somn. Artista a făcut dezvăluiri pe reţelele de socialiazare despre starea sa de sănătate, care nu este una foarte bună. Aceasta se confruntă cu o afecţiune destul de gravă şi nu se simte în siguranţă.

Vedeta a recunoscut fanilor că este victima unei boli, care o pune în pericol chiar şi în somn. Cântăreaţa suferă enorm și spune că nu se simte în siguranță, după ce a aflat că are dermografism. Diagnosticul medicilor i-a schimbat modul de viață și i-a impus mai multe frici.

„Acum un an de zile, viață mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima.

A fost o perioada de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viață mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn”, a mărturisit Adda.

Interpreta lansează un cântec nou, dedicat soțului. Adda a decis să-și exprime sentimentele prin intermediul muzicii şi spune că fiecare piesă pe care o cântă conține câte un mesaj ascuns.

„Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesă, fiecare cuvânt e pentru ‘iubire’ al meu”, a scris Adda.

 

 


loading...
Partenerii noștri