Adda suferă de o boală rară de piele. A făcut anunţul trist: „Este greu de tratat. Dacă te atingi, îţi apar desene pe piele” FOTO

Adda suferă de o boală rară de piele. Anunţul trist a fost făcut chiar de cântăreaţă, pentru că a considerat că nu are de ce să se ascundă şi sunt foarte multe persoane în aceeaşi situaţie care au nevoie de ajutor.
Alina Costache
15 feb. 2021, 09:03
Adda suferă de o boală rară de piele. A făcut anunţul trist:
Adda suferă de o boală rară de piele
Adda 4 luni si ceva cu Dermografism. 4, din urmatoarele cateva, din urmatorii ani sau toata viata. Este o boala imprevizibila. Cu zile bune si zile mai putin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris il au de ani intregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rusinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, dupa haine. Nu iti afecteaza viata fizic. O afecteaza psihic pentru ca lumea vorbeste, batjocoreste si mai e categoria “care stie leacul suprem”.

Si eu m-am ascuns, dar nu mai am de gand. Nu e ceva ce trece cu o pastila minune! Trebuie sa ai mereu grija sa porti haine moi si largi, sa nu te lovesti, sa nu te zgarii. Pentru ca, daca te atingi un pic, efectiv iti apar desene pe piele. Uneori apar si cand nu faci nimic.

Adda suferă de o boală rară de piele

Eu, de exemplu, asa m-am trezit azi. Dragii mei, cei din aceiasi barca cu mine, hai sa ne iubim fiecare detaliu de pe piele, sa fim asumati si sa nu ne mai ascundem. Sa vedem partea buna – corpul nostru arata ca o opera de arta!

Ps1: mi-au dat 2 lacrimi cand am postat pentru ca mi s-a luat o piatra de pe inima!

Ps2: nu o sa vin la nici o emisiune sa vorbesc despre asta. Ce am de comunicat, constructiv, o voi face aici sau pe story, pentru oamenii care au nevoie de informatii”, a scris Adda pe reţelele de socializare.

4 luni si ceva cu Dermografism. 4, din urmatoarele cateva, din urmatorii ani sau toata viata. Este o boala…

Publicată de ADDA pe Sâmbătă, 13 februarie 2021

Adda şi Cătălin, primele declaraţii despre divorţ

Adda şi Cătălin au rezistat până în semi-finala concursului Asia Express, sezonul 3. Echipa care a câştigat trofeul şi premiul de 30.000 de euro este formată din Sorin Bontea şi Răzvan Fodor.

De-a lungul competiției, Adda și Cătălin au avut parte de momente tensionate, au fost cu nervii la pământ, s-au certat, au plâns și au țipat unul la altul. A fost un cuplu controversat, iar fanii au comentat îndelung apariția celor doi.

Citeşte şi: Adda a cedat! Criză de nervi şi înjurături la Asia Express: „Mă duc acasă să cânt”

Cei doi au declarat că ar mai merge încă o dată în Asia, iar cât despre certurile lor, chiar dacă au discuții în contradictoriu, dragostea dintre cei doi e mare.

Din păcate, a devenit un obicei să critici oamenii, mai ales când nici nu-i cunoșţi. Ăsta e primul impuls. E adevărat că și noi o facem de multe ori, conștient sau inconștient. Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie. Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încapățânați.

 Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli – ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm. Nu există să dormim separat sau supărați sau să nu vorbim deloc. Oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm. Noi suntem foarte fericiți cu iubirea noastră, suntem mândri că avem o dragoste atipică, cum ar putea spune unii, însă noi știm cel mai bine ce se află în inimile noastre și atât contează, cel puțîn pentru noi doi”, au spus cei doi pentru Viva.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu oricine poate să ajungă aici
Capital.ro
Putin cutremură planeta. Anunț ISTORIC la Moscova: Să fie conștienți cu ce se joacă
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Vestea momentului! Se acordă 2 zile libere în plus pentru o categorie de români!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Marii favoriți la Primăria Capitalei. Câți bani puteți câștiga, dacă pariați
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ipoteză terifiantă în cazul morții Raisei, copila dispărută din Dolj și găsită fără suflare într-o râpă! Localnicii din zonă spun că ar fi fost spânzurată
Capital.ro
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora 07:00
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
MAI MULTE ZILE de CONCEDIU! LEGEA a fost ADOPTATĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'