Adda, voință de fier și sacrificii în numele carierei: „M-am ținut de planul A, chiar dacă am murit de foame”

Adda a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre sacrificiile făcute în numele muzicii, dar și despre o posibilă carieră de actriță.

05 nov. 2021, 12:51
Adda, voință de fier și sacrificii în numele carierei: „M-am ținut de planul A, chiar dacă am murit de foame”

Adda a povestit la podcastul lui Damian Drăghici despre anxietăți și stări de depresie.

Damian Drăghici a deschis subiectul legat de copilăria artistei, de cum era ea la vârste fragede, iar Adda a mărturisit că a fost un copil foarte cuminte, dar care a știut mereu cum să se impună chiar și în fața părinților.

Adda a povestit despre visul și dorința de a deveni artistă.

„Am filmări cu mine de când aveam 11 luni și cântam. Cred că de atunci.”, a recunoscut ea atunci când a fost întrebată despre vârsta de la care a început să cânte, descoperindu-și astfel talentul muzical.

Planul A și singurul avut vreodată a fost muzica, de care s-a ținut chiar și în perioadele critice și la care nu a renunțat niciodată și nici nu va renunța prea curând.

Adda continuă căutările de tratament în străinătate pentru problemele de sănătate: „Doctorii din România mi-au spus că nu există vindecare”

„La grădiniță ne întrebau educatoarele: ce vreți să vă faceți când veți fi mari? Toate fetițele doctorițe, ce se mai purta pe atunci, avocat. Eu voiam să fiu cântăreață… cântăreață și actriță. Actriță nu am ajuns, dar nu e târziu niciodată. Dar muzica pentru mine a fost planul A și eu nu am avut plan B niciodată. M-am ținut de planul A și dacă am murit de foame […]”, a mai povestit Adda cu zâmbetul pe buze, în cadrul aceluiași podcast.

Adda a răbufnit pe Internet: „Pandemia nu a făcut oamenii mai răi, a dat jos niște măști”

Adda a răbufnit pe Internet şi a postat un mesaj tranșant cu privire la oameni şi la comportamentul lor în plină pandemie de coronavirus.

Cântăreața este de părere că pandemia nu a făcut altceva decât să releve adevărata față a oamenilor. „Pandemia nu a făcut oamenii mai răi! Pandemia a dat jos niște măști, deși ne-a obligat să le purtăm! Aud tot mai des: «Lumea a luat-o razna»! Nuuu! Era razna demult. Abia acum se vede!”, a scris Adda pe reţelele de socializare.

Adda continuă căutările de tratament în străinătate pentru problemele de sănătate: „Doctorii din România mi-au spus că nu există vindecare”
Artista a răbufnit vizavi de cei care critică aspectul fizic și nu apreciază perfomanteţe artiştilor. Ea a spus că nu mai tolerează nicio mizerie din partea acesui gen de persoane: „Dacă suntem artiști și am devenit persoane publice, datorită muncii noastre, nu trebuie să ne asumăm absolut nicio mizerie din partea oamenilor. Dacă este vorba despre critici legate de profesia noastră și felul în care o practicăm, e acceptabil. Dacă suntem criticați pentru felul în care arătăm, este bullying! Pa!”.