Adela Popescu, în lacrimi la televizor. Ce a emoţionat-o pe actriţă FOTO

Publicat: Joi, 21 Martie 2013 20:23 // Actualizat: Joi, 21 Martie 2013 20:32 // Sursa: RTV.net

Adela Popescu este talentată, frumoasă şi modestă. Deşi a ajuns să fie foarte cunoscută, ea nu a uitat de unde a plecat şi recunoaște că fără sprijinul celor care au avut încredere în ea nu ar fi ajuns unde se află acum.

Cântăreaţa şi actriţa Adela Popescu a pornit pe acest drum de jos însă nu îi este rușine de acest lucru. Ea a spus că este mândră de rădăcinile ei și că nu a uitat de unde a plecat. Aceasta a vorbit joi la emisiunea "Happy Hour" despre Mihai Constantinescu, o persoană foarte importantă pentru ea.

"Am locuit la el, am mers în magazine, mi-a luat hăinuțe. Acum, cunoscând mai mulți oameni, îmi dau seama cât de rar este să iei un om și să-l ajuți fără să-ți poată întoarce niciodată ajutorul. Prima dată am mers la restaurant cu Mihai și nici nu știam cum se comandă. Mihai a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine. Chiar dacă în toate interviurile vorbesc despre el, simțeam că nu e suficient și că trebuie să-i mulțumesc și așa", a povestit Adela Popescu, cu lacrimi în ochi.

"Spui tu asta? Nu pot să cred! Eu am făcut și fac în continuare astfel de lucruri, pentru că îmi place să sprijin oamenii talentați. Adela cânta de rupea", a spus Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu şi Adela s-au cunoscut când aceasta avea doar 11 ani.

Vezi şi Fotografie de colecţie: Adela Popescu, alături de fraţii ei FOTO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 mar 22:32
...alt="" width="400" height="533" /> Citeşte şi Adela Popescu, în lacrimi la televizor. Ce a emoţionat-o pe actriţă FOTO ...
24 mar 14:01
...target="_blank" rel="nofollow">este cea în care apare alături de fraţii ei.  Adela Popescu, în lacrimi la televizor. Ce a emoţionat-o pe actriţă FOTO ...
1
EUR
4.8278
RON
09 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H