Aşa a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. După cât timp s-au mutat împreună

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi. Puțini știu însă cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre cei doi.

06 apr. 2021, 09:26
Aşa a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. După cât timp s-au mutat împreună

Cum a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor românești pe care le-au filmat împreună și s-au îndrăgostit iremediabil.

Cum a început povestea de iubire dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela și Radu sunt părinții a trei copii, dar puțini sunt cei care știu cum a început, de fapt, povestea lor de iubire. Totul a început încă din perioada în care filmau împreună seriale românești. Prezentatorul de la „Insula Iubirii” a declarat că frumoasa sa soție l-a trecut prin toate stările înainte de a începe o relație. Mai mult decât atât, Radu a dezvăluit că Adela i-a provoat insomnii și că se gândea în permanență la ea.

Adela Popescu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Radu Vâlcan. A fost înşelată? „O colegă l-a rugat să o conducă acasă”

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm / pace / performanță obținute în fiecare dimineață la jogging”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit Viva!.

Totul despre boala Crohn, de care suferă Adela Popescu. Este numită şi ileită terminală: cauză, simptome şi complicaţii

Mai sincer ca niciodată, Radu Vâlcan a recunoscut că el și Adela erau atât de îndrăgostiți unul de celălalt, încât, atunci când s-au întors din vacanța în Bali au luat decizia de a se muta împreună. „Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună”, a mai spus Radu Vâlcan.