Adela Popescu şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive. Vedeta se bucură de o vacanţă exotică

Adela şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive, acolo unde a plecat împreună cu soţul şi copiii, dar şi cu familia Laurei Cosoi. Prezentatoarea de la emisiunea Vorbeşte lumea a renunţat la emisiune, pentru că vrea să aibă grijă de sarcină, dar şi de cei doi băieţi.

19 ian. 2021, 15:36
Adela Popescu şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive. Vedeta se bucură de o vacanţă exotică

Adela Popescu şi-a arătat burtica de gravidă în Maldive. Vedeta a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare, împărtăşind cu fanii clipe de pe plajă exotică.

Si am ajuns in Maldive… Exact motivele pentru care amanam pana acum o vacanta aici, ne-au convins, in contextul asta, sa ne hotaram sa venim. E pur si simplu minunat. Promit sa postez cat de des pot si cat de des ma lasa baietii„, a scris Adela pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Totul despre boala Crohn, de care suferă Adela Popescu. Este numită şi ileită terminală: cauză, simptome şi complicaţii

Adela Popescu şi-a arătat burtica de gravidă

Adela Popescu aşteaptă încă un copil

Adela Popescu este însărcinată a treia oară

Adela Popescu este însărcinată a treia oară. Vedeta a dat vestea cea bună în cadrul emisiunii, Vorbeşte lumea. Prezentatoarea şi soţul ei, Radu Vâlcan, mai au împreună doi băieţi.

Citeşte şi: Adela Popescu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Radu Vâlcan. A fost înşelată? „O colegă l-a rugat să o conducă acasă”

Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă’. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie.

„Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a declarat vedeta la Vorbeşte lumea.

Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă.

Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui.

În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută. Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a mai declarat Adela Popescu.