Adela Popescu și Dan Bordeianu, reîntâlnire după 15 ani de la despărțire. Ce spune Radu Vâlcan despre fostul iubit al soţiei sale VIDEO

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au aflat din nou față în față, după 15 ani de când s-au despărţit. Actorul a fost invitat recent în cadrul emisiunii moderate de fosta lui iubită la Pro TV.

11 mart. 2022, 11:44
Adela Popescu și Dan Bordeianu, reîntâlnire după 15 ani de la despărțire. Ce spune Radu Vâlcan despre fostul iubit al soţiei sale VIDEO
Adela Popescu și Dan Bordeianu, reîntâlnire după 15 ani de la despărțire

Adela Popescu și Dan Bordeianu, reîntâlnire după 15 ani de la despărțire. Cei par să fi rămas în relații bune şi au fost foarte relaxaţi în timpul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

Adela Popescu și Dan Bordeianu, reîntâlnire după 15 ani de la despărțire. Ce spune Radu Vâlcan despre fostul iubit al soţiei sale

Actorul a vorbit despre filmul „Căutător de vânt”, care preintă povestea unui bărbat ce se retrage departe de oraș atunci când simte că viața i-a ajuns la final.

„Dacă tot am fost invitat la tine în emisiune, voiam oportunitatea asta, pentru că nu pot rămâne nepăsător și cred că este de datoria mea să amintesc de lucrurile care se întâmplă în jurul nostru, mă refer și la pandemie, iar mai nou la ce se întâmplă în Ucraina. Una dintre datoriile noastre în viață, lumește, o soluție, cred că este să nu uităm să trăim. Războiul, pandemia, toate situațiile astea ne fac, într-un fel sau altul, să uităm să mai trăim. Este îngrozitor, rămânem niște roboței care funcționează pe pilot automat. Se duce toată povestea asta în film. D-aia cred că e fantastic de bine ancorat în realitatea asta”, a spus Dan Bordeianu.

Adela Popescu a trecut prin momente dificile: „Mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”

Altfel, Radu Vâlcan, soțul actriței, pare să nu țină cont de faptul că aceasta a avut o relație serioasă cu Dan Bordeianu. Ba, în urmă cu mai mulți ani chiar s-a fotografiat alături de cunoscutul actor, despre care a avut doar cuvinte de laudă. „M-am întâlnit cu un om talentat!”, a scris Radu Vâlcan în dreptul fotografiei cu Dan Bordeianu.