Adele a bătut un nou record cu piesa Hello: Un milion de descărcări în SUA

Cântăreața britanică Adele a bătut un nou record cu noul său cântec 'Hello', care a devenit piesa cea mai vândută online în prima săptămână de la lansare, fiind descărcată de un milion de ori în SUA, relatează AFP

03 nov. 2015, 11:39
Adele a bătut un nou record cu piesa Hello: Un milion de descărcări în SUA

‘Hello’, o baladă acompaniată la pian, este primul cântec de pe noul album al artistei Adele, programat să fie lansat în 20 noiembrie, primul după o pauză de cinci ani, scrie Agerpres.

Piesa a ajuns în fruntea topului Billboard care înregistrează vânzările, descărcările și difuzările la radio: ‘Hello’ a fost descărcat de 1,1 milion de ori în SUA în prima săptămână de la lansare, depășind cu mult precedentul record stabilit de rapperul Flo Rida cu piesa lui ‘Right Round’, care a fost descărcată de 636.000 de ori într-o săptămână, în 2009.

‘Hello’ a fost ascultat de peste 20,4 de milioane de ori în streaming (flux fără descărcare) pe serviciile de muzică la cerere, de două ori mai mult decât precedentul record deținut în ultimele două luni de canadianul Justin Bieber cu piesa lui What do you mean?’.

Observatorii se așteaptă ca noul album al lui Adele, intitulat ’25’, să fie cel mai bine vândut anul acesta. Precedentul, intitulat ’21, a fost cel mai vândut album al secolului XXI în Marea Britanie. A fost de asemenea cel mai bine vândut album în SUA doi ani la rând.

Citeşte şi Revenire SPECTACULOASĂ. Adele a lansat piesa „Hello”, după trei ani de pauză