Adele apare pentru prima oară în public după ce a născut. Află când va reveni pe scenă

Adele nu a avut nicio apariţie publică după ce a născut, în octombrie, dar acum cântăreaţa se pregăteşte să revină în lumina reflectoarelor.

10 ian. 2013, 15:19
Adele apare pentru prima oară în public după ce a născut. Află când va reveni pe scenă

Adele a stat mai mult ascunsă de ochii lumii de când a anunţat că este însărcinată, iar după naşterea fiului său, în octombrie, a fost greu de prins chiar şi de paparazzi. Acum, cântăreaţa se pregăteşte însă să iasă pentru prima oară în public după naştere, la a 70-a ediţie a Globurilor de Aur, care va avea loc sâmbătă, la Beverly Hilton Hotel, din California.

Producătorul executiv al show-ului a declarat că artista în vârstă de 24 de ani va participa la eveniment, ea fiind nominalizată la categoria Cel mai bun cântec original cu piesa „Skyfall„, de pe soundtrack-ul”James Bond”. La aceeaşi categorie sunt nominalizate piesele „Safe and Sound” (Taylor Swift, „The Hunger Games), „Not Running Anymore” (Jon Bon Jovi, „Stand Up Guys”), „For You” (Keith Urban, „Act Of Valour”) şi „Suddenly” („Les Miserables”).

CITEŞTE ŞI: Adele va compune pentru următorul ei album piese inspirate de experienţa maternităţii

Totodată, Adele se pare ca va cânta din nou pentru prima oară de când a anunţat că a rămas însărcinată la Gala Premiilor Oscar, ce va avea loc luna viitoare. Momentul va prilejui şi o celebrare a 50 de ani de la apariţia francizei James Bond.