Adele, aproape de a izbucni în lacrimi pe scenă, la Premiile Oscar 2013 VIDEO

Pentru Adele, seara Oscarurilor a fost una mai mult decât specială. Cântăreaţa britanică a plecat acasă cu Oscarul pentru cel mai bun cântec dintr-un film şi a cântat pe o scenă pentru prima oară după naşterea fiului său. VEZI LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR

25 feb. 2013, 08:58

Adele a fost năpădită de emoţii pe scena de la Dolby Theatre din Hollywood, unde s-au decernat, duminică noaptea, Premiile Oscar 2013. Cântăreaţa britanică a fost desemnată câştigătoare a Oscarului pentru cel mai bun cântec pentru „Skyfall„, melodie inclusă pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria James Bond.

Gala premiilor Academiei americane de Film nu a însemnat pentru Adele doar seara în care şi-a trecut în „palmares” cel de-al 105-lea premiu din carieră, ci şi seara în care a cântat pentru prima oară pe o scenă, după naşterea fiului ei, Angelo James, în octombrie 2012.

După momentul artistic copleşitor, Adele abia şi-a putut reţine lacrimile în momentul în care „Skyfall” a fost anunţat câştigător la categoria Cel mai bun cântec. Urcând pe scenă alături de Paul Epworth, alături de care a scris cântecul premiat”, Adele a lăsat impresia că este la un pas să izbucnească în lacrimi de emoţie.

CITEŞTE ŞI: OSCAR 2013. Cea mai bună actriţă, protagonista celui mai JENANT moment al galei VIDEO

„Vă mulţumesc foarte mult. Este uimitor”, a spus Adele, care anul acesta a mai adunat lauri şi la Globurile de Aur, şi la Premiile Grammy. Artista nu l-a putut uita nici pe iubitul ei, Simon Konecki, care a însoţit-o la gala de la Hollywood şi care a răsplătit-o cu un sărut înainte de a urca pe scenă pentru a-şi primi premiul.

Dacă la Premiile Grammy a făcut o alegere vestimentară care a stârnit controverse, Adele a revenit la negrul cu care a obişnuit odată cu gala Premiilor Oscar. Ea a purtat o rochie lungă până în pământ, semnată de Jenny Packham, brodată şi cu pietricele strălucitoare care au făcut-o pur şi simplu să sclipească.