Adele a făcut furori la prima apariţie publică după ce a născut. Cum arată acum cântăreaţa VIDEO

Extrem de volubilă şi amuzantă ca de obicei, Adele a ieşit pentru prima oară în public după ce a născut, la Globurile de Aur, unde a şi primit premiul pentru cel mai bun cântec original într-un film.

14 ian. 2013, 15:48

Deşi nu a mai apărut de luni bune pe vreo scenă, iar de cântat a mai cântat doar în faţa fiului ei de trei luni, Adele a fost premiată la Globurile de Aur pentru cel mai bun cântec original într-un film – „Skyfall”, de pe coloana sonoră a filmului „James Bond Skyfall”.

Reacţia ei în momentul în care a fost anunţată drept câştigătoare a Globului de Aur a fost una de surprindere şi cântăreaţa a urcat pe scenă ţipând de bucurie şi încercând să-şi mascheze emoţiile cu câteva glume primite bine de asistenţă.

Am ieşit pentru o seară cu prietena mea, Ida. Suntem proaspete mămici… Am făcut rău pe noi de râs„, a spus Adele, înainte de a le mulţumi celor din lumea filmului pentru faptul că i-au făcut onoarea să o primească printre ei.

După ce a anunţat că este însărcinată, Adele a apărut foarte rar în public, iar după ce a născut, în octombrie 2012, cântăreaţa a fost scumpă la vedere chiar şi pentru paparazzi, care au mijloacele lor specifice de a surprinde vedetele chiar şi atunci când acestea încearcă să se ascundă.

Deşi arată foarte bine şi pare într-o formă de zile mari, Adele vrea să mai amâne momentul în care va cânta din nou pe scenă. Se pare ca artista va face acest lucru abia luna viitoare, la Gala Premiilor Oscar, care va prilejui şi o celebrare a 50 de ani de la apariţia francizei James Bond.