Adele, regina muzicii pop, câştigă 47.560 de euro pe zi VIDEO

Faimoasa cântăreaţă de orginine britanică a ajuns într-un timp record să adune venituri de 16,5 milioane de euro.

08 feb. 2013, 10:15
Adele, regina muzicii pop, câştigă 47.560 de euro pe zi VIDEO

E clar, Adele e pe „note” mari! Regina muzicii pop are o avere de 16,5 de milioane de euro (15 milioane de lire sterline). Această sumă provine din contul bancar al companiei cântăreţei, Melted Stone Ltd , care este de 11,3 milioane de euro (10,3 milioane de lire sterline), la care se adaugă 5,06 milioane de euro (4,6 milioane de lire sterline) în dobânzi şi alte plăţi, dezvăluie The Sun. Aceste venituri au fost calculate pe anul 2012.

Cifrele arată succesul fulminant al muzicii sale care a pătruns şi pe imensa piaţă americană şi continuă să fie alimentat de cea mai recentă înregistrare a sa, Skyfall, tema muzicală a noului film din seria James Bond, „007 Coordonata Skyfall”, care s-a bucurat la rândul său de un mare succes la lansare pe marile ecrane.

Interpreta hit-ului Rolling In The Deep, care a fost crescută modest de către mama ei, Penny, într-un apartament aflat deasupra unui magazin din sudul Londrei, a ajuns acum să scoată din buzunar fără nicio reţinere 47.000 de lire sterline pe lună pentru casa cu 9 camere, din Los Angeles, a lui Paul McCartney. Adele preferă să stea acolo, şi nu la hotel, când participă la Premiile Oscar, pentru că este stresată şi ar deveni şi mai stresată dacă ar fi toată ziua sub privirile curioase ale publicului, mai scrie The Sun.

Adele, care a împlinit 24 de ani şi a devenit de curând mama unui băieţel, are acum o casă mare, cu zece camere, în Surrey. Se pregăteşte pentru a participa la Premiile Oscar, unde va cânta melodia Skyfall, cu ocazia aniversării a 50 de ani de „James Bond”. Melodia a primit deja un Glob de Aur şi figurează deja pe lista „Best Original Song”, care se va desfăşura în data de 24 februarie.