Adelina Pestriţu a aflat sexul bebeluşului

Adelina Pestrițu va deveni mămică și este în culmea fericirii! Viața ei s-a schimbat complet de când a aflat că este însărcinată.

08 mart. 2018, 11:03
Adelina Pestriţu a aflat sexul bebeluşului

UPDATE. Adelina Pestrițu a martirisit că va avea fetiță, cum a simțit Virgil, partenerul său. Vedeta a mers la ecografie împreuna cu Teo Trandafir.

„V-am invitat aici să vă arăt ecografia. Eu am foarte multe întrebări, tot mai ciudate. Mi-am dorit ca medicul meu să fie femeie. Mă face să mă simt în siguranță. De câte ori aud sunetul inimii, mă emoționez enorm. Virgil leșină când aude acest sunet. Este fetiță. Virgil îmi spunea mereu că este fetiță, simțea el. Grețuri nu mai am. Nu ne-am hotărât la nume, trebuie să ne decidem, însă vrem neapărat să aibă și un nume de sfânt”, a declarat Adelina Pestrițu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Vedeta a mers cu Teo Trandafir la ecografie și a aflat dacă va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel. Rezultatul ecografiei va fi cunoscut publicului larg de la ora 15:00, astăzi la Teo Show.

Citeşte şi Adelina Pestriţu, DECIZIE-BOMBĂ după ce a anunţat că e GRAVIDĂ. Cum a reacţionat IUBITUL VEDETEI

Adelina Pestriţu a dat vestea cea mare chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că urmează să devină mămică pentru prima dată.

„Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti.

Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3.