Adelina Pestriţu a făcut accident de maşină. Ce i s-a întâmplat vedetei

Adelina Pestriţu a tras o sperietură soră cu moartea după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un taxi. Accidentul s-a petrecut marţi seară, pe Podul Băneasa, în timp ce vedeta se îndrepta spre un eveniment. Din cauza aglomeraţiei, şoferul de taxi care se afla în spatele Adelinei a lovit-o pe aceasta, provocând pagube serioase.

28 oct. 2015, 19:19
Adelina Pestriţu a făcut accident de maşină. Ce i s-a întâmplat vedetei

De vină este şoferul de taxi care nu a pastrat distanta regulamentara si, intr-un moment in care trebuia sa franeze, a uitat sa apese pedala si a intrat direct in spatele masinii Adelinei, avariind atat masina brunetei cat si autoturismul sau, scrie wowbiz.ro

„Este a doua oara in 4 luni cand imi loveste cineva masina. Probabil se cere schimbata… Din fericire, nu au existat victime, insa am tras o sperietura… Despre soferul vinovat spun doar atat: se poate intampla oricui, deci nu sunt suparata”, a declarat vedeta Kanal D, in exclusivitate.

În urma incidentului, vedeta nu a păţit nimic, însă, nu a mai putut ajunge la eveniment de unde trebuia sa incaseze o suma importanta de bani.

Prezentatoarea emisiunii D- Paparazzi, de la Kanal D, şi-a dus maşina în service deoarece era necesară indreptarea portierei, dar si aplicarea unui nou strat de vopsea. Reparaţiile au costat-o pe vedetă aproximativ 400 de euro.

Citeşte şi Bianca Draguşanu, implicată într-un accident. Afost lovita în plin FOTO