Adelina Pestriţu, confidenţe în miez de noapte la restaurant. Cine a ascultat-o pe brunetă FOTO

După despărțirea de Speak, Adelina Pestrițu pare să nu își dorească să petreacă, singurică, serile acasă. Iar din acest motiv, a început să aibă o viață socială mult mai activă decât în trecut, ea ieșind, aproape în fiecare seară, în oraș. Cu toate acestea, nu pare să își găsească liniștea pe care și-o dorește.

03 nov. 2016, 08:48

Într-una dintre serile trecute, paparazii au surprins-o pe frumoasa brunetă în timp ce servea masa alături de o amică de-ale sale într-unul dintre restaurantele de fițe din zona Dorobanți a Capitalei, scrie spynews.ro. Iar dispoziția vedetei tv varia suspect de mult. Ba se chinuia să zâmbească, dezvelindu-și dantura perfectă, ba părea extrem de nervoasă, semn că lucrurile nu sunt tocmai roze în viața ei și că despărțirea de Speak a lăsat urme mai adânci decât și-ar permite vreodată să recunoască.

Citeşte şi Adelina Pestriţu a cedat PSIHIC după despărţirea de Speak

Astfel, agitată din cale afară, vorbind mai tot timpul, semn că avea foarte, foarte multe lucruri de povestit, Adelina schimba grimasele, gesticula nervoasă, făcându-ne să ne gândim că, de fapt, întâlnirea cu amica ei a fost momentul perfect pentru focoasa brunetă să se descarce, să spună tot ce are pe inimă. Iar subiectul, dacă s-a întâmplat așa, a fost cu siguranță, fostul ei iubit, cu atât mai mult cu cât nici limonada cu care încerca să se răcorească nu avea efectul scontat…

S-a iubit cu Speak timp de doi ani și jumătate

Adelina Pestriţu a anunţat, pe Facebook, despărţirea de cântăreţul Speak, după doi ani şi jumătate de relaţie. „Dragi prieteni, îmi sunteți mereu aproape și vă mulțumesc pentru susținerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simț iubită. De aceea, îmi doresc să aflați de la mine, nu din alte surse, că în viață mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate.

Citeşte şi Speak, dărâmat după despărţirea de Adelina. Nu s-a mai putut abţine: Chiar nu vedeţi că nu puteţi trăi unul fără celălalt

Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan că om și ca artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Va mulțumesc pentru înțelegere! Vă pup!”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina sa de Facebook.