Adelina Pestriţu, HĂRŢUITĂ de un burlac celebru al României. S-a lăsat cu dosar şi s-a ajuns în INSTANŢĂ

Adelina Pestriţu şi Lucian Becali au ajuns în instanţă. Scandalul a început în urmă cu doi ani, iar anul trecut vedeta şi-a căutat dreptatea la tribunal.

05 dec. 2018, 11:21
Adelina Pestriţu, HĂRŢUITĂ de un burlac celebru al României. S-a lăsat cu dosar şi s-a ajuns în INSTANŢĂ

Lucian Becali a fost găsit vinovat pentru fapte grave, apoi a început să o terorizeze pe vedetă, scrie SpyNews. Nepotul lui Gigi Becali a fost obligat să plătească daune morale şi cheltuieli de judecată.

Adelina Pestriţu, GOALĂ în camera de hotel din Dubai. Imaginile au ajuns pe internet: „Ce privelişte!” FOTO

„Admite în parte cererea având ca obiect acţiune în răspundere civilă delictuală, formulată de către reclamanta Pestriţu Adelina Ioana în contradictoriu cu pârâtul Becali Mihai Lucian. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 15.000 lei reprezentând daune morale. Respinge al doilea capăt de cerere, ca neîntemeiat. Obligă pârâtul la plata sumei de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată”, au decis magistraţii în 2017.

Adelina Pestriţu, dezvăluiri INTIME. „Da, poate să primească şi el. E un bărbat frumos…”

Lucian Becali a deschis, recent, un proces împotriva Adelinei Pestriţu, prin care atacă hotărârea dată de Judecătoria Buftea. Vedeta este nevoită acum să alerge pe la avocaţi şi să demonstreze încă o dată că Lucian Becali a denigrat-o în spaţiul public.