Adelina Pestriţu, însărcinată. Liviu Vârciu, primele declaraţii: Doar un copil o poate linişti

Adelina Pestriţu este însărcinată! Vedeta a anunţat pe pagina sa de socializare că este însărcinată în luna a treia. Adelina trăieşte de aproape un an o poveste de dragoste cu Virgil Şteblea. 

02 feb. 2018, 10:45

Adelina Pestriţu a dat vestea cea mare chiar de ziua ei! Ea a anunţat pe pagina ei de socializare că ea şi iubitul ei urmează ca peste 6 luni să devină părinţi. Cei doi formează un cuplu din primăvara anului trecut însă au decis să păstreze discreţia în ceea ce privește relaţia lor.

„Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti. Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3. Speram sa ne descurcam bine in rolul de parinti”, a scris Ade pe pagina de Facebook.

Înainte să-şi asume relaţia cu noul iubit, Adelina Pestriţu a trăit intens alături de Speak. Cei doi s-au separat în toamna lui 2016, după doi ani şi jumătate de iubire.

Adelina a devenit cunoscută în showbiz după ce a fost căsătorită cu Liviu Vârciu. 

„Să îi fie de bine și să aibă o sarcină ușoară. Sper că, acum, se va mai liniști, doar un copil o poate liniști pe Adelina”, a spus Liviu Vârciu, potrivit spynews.ro.