Adelina Pestriţu a născut o fetiţă de nota 10: „Astăzi s-a întâmplat minunea”. Prima imagine cu Zenaida

Adelina Pestritu s-a bucurat de o sarcina linistita, care a decurs in parametri normali, iar silueta nu i-a fost prea mult afectata. S-a îngrăşat 14 kilograme, dar nu s-au văzut.

03 aug. 2018, 08:45

UPDATE: Adelina Pestritu a nascut azi, intr-o clinica privata din Capitala, o fetita care va purta numele Zenaida Maria.

„Dragi prieteni, îmi doresc să încep prin a vă mulțumi pentru frumoasa perioadă de 9 luni în care mi-ați stat alături și m-ați sfătuit sau, pur și simplu am parcurs împreună toate etapele prin care o viitoare mămică trece.

Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar și poate, în cea mai importantă zi din viața noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10!

Este un sentiment pe care  nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât și Virgil ne simțim copleșiți de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată și avem rol de părinți pentru micuța noastră răsfățată și adorabilă. Este tot ce ne-am dorit și suntem recunoscători pentru că am fost aleși să-i fim părinți! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit și împlinit și am văzut ce se poate naște din iubire.

Singura noastră dorință este să fim sănătoși, astfel încât să-i putem oferi o viață fără lipsuri și să o putem face să se mândrească cu noi. De când am intrat în spital, m-am simțit ca și cum instituția reprezenta doar delimitarea dintre viața pe care am trăit-o până în acel moment și cea care avea să înceapă peste câteva ore. Mintea mea era doar un teren de golf, pe care alunecau mingii sub formă de gânduri, în toate direcțiile și cu viteze diferite”

Adelina Pestriţu se pregăteşte să aducă pe lume primul ei copil. Cu câteva ore înainte să nască, vedeta a povestit pe blog cum au fost cele 9 luni de sarcină şi cât este de emoţionată.

„Este noaptea târziu și nu am somn, așa că vă scriu vouă pentru a vă trezi cu vești proaspete de la mine. Nu mă uimește faptul că nu pot să dorm, pentru că emoțiile mi-au invadat mintea și sufletul și parcă nu mai am răbdare până la primul plânset al copilului din pântec – un amalgam de sentimente diferite dar, în același timp profunde, mă încearcă și mă fac să nu mai am stare”.

Adelina a mărturisit că a avut o sarcină uşoară, fără prea multe stări de rău sau complicaţii. S-a îngrăşat 14 kilograme, dar nu o sperie pentru că este sigură că va scăpa uşor de ele după naştere. A avut o dietă echilibrată, a făcut sport în sarcină şi a încercat să-şi păstreze o stare de spirit bună.

„Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva „sechele”, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră.

Acum, că sunt în pragul marelui eveniment, vreau să vă povestesc puțin despre regimul meu alimentar din timpul sarcinii și numărul de kilograme acumulate. Am pornit cam de la 53 kg și am ajuns la 67.1 în ziua nașterii. Un număr pe care îl anticipam încă de la începutul sarcinii și pe care îl consider eu normal și de bun simț. Mi-am făcut și poftele, chiar dacă am fost nevoită uneori să înlocuiesc dulciurile, marea mea slăbiciune, cu fructele. N-aș putea spune că regret că am un posterior mai proeminent, brațele și coapsele ceva mai pronunțate decât înainte și un strat de țesut adipos, numit și celulită. Toate au fost acumulate în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și, cu un motiv prea bine întemeiat, care în mod cert a meritat toate riscurile și eforturile. Nu mă tem de aceste 14 kg în plus, pentru că știu că voi scăpa de ele în primele luni postpartum.

Mi-ar fi părut rău să știu că am luat în greutate 14 kg stând în pat și mâncând Nutella sau Cozonaci, fără să am un copil în pântec, pentru că eram vizibil nepăsătoare vis-a-vis de silueta și sănătatea mea”, a scris Adelina pe blogul ei.

Vedeta recunoaşte că, la început, a fost bulversată de valul de mii de mesaje care veneau spre ea pe toate căile, Facebook, Instagram, What’s App, telefoane, de la prietene cu care se întâlnea, familie sau pur și simplu research-ul pe care îl făcea pe internet. Toate sfaturile au contat, chiar și cele pe care le-a sortat pentru cufărul de „Așa Nu”. 

„Este minunat faptul că o femeie este binecuvântată să treacă prin aceste momente, chiar și cu inconvenientele de rigoare. Nu vă temeți să rămâneți însărcinate din cauza schimbărilor majore. Nu există ceva mai minunat și mai pur decât a da viață.

Va las acum, pentru că mă așteaptă o rezervă în clinică, niște perfuzii, o mască de oxigen și niște comprese. Nu vă temeți. Pentru prima dată o spun zâmbind și cu sufletul la gură. Ne vedem puțin mai târziu într-o altă formulă. Multă dragoste să vină către voi! Vă mulțumesc pentru toată atenția și sfaturile din această perioadă. M-ați ajutat să învăț lucruri importante.

Urați-mi noroc și gândiți-vă la noi!”, a completat vedeata.

Adelina Pestritu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Virgil Steblea.