Adelina Pestriţu îşi doreşte să devină mai repede mămică: „Eu nu prea obişnuiesc să cer lucruri!”

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai populare şi împlinite vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, vedeta îşi doreşte nespus de mult să devină mămică.

30 oct. 2015, 12:04
Adelina Pestriţu îşi doreşte să devină mai repede mămică: „Eu nu prea obişnuiesc să cer lucruri!”

Adelina Pestriţu şi iubitul ei Speak au fost recent într-o scurtă vacanţă pe plaiurile moldoveneşti. Cum nu puteau rata cele mai reprezentative biserici ale zonei, Adelina Pestriţu şi Speak au făcut un scurt tur pe la Suceviţa, Putna şi Voroneţ, unde s-au rugat pentru îndeplinirea tuturor dorinţelor.

Printre dorinţele lor se numără şi aceea de a deveni părinţi, cât mai repede cu putiinţă.

„Pe lângă faptul că ne-am distrat la pensiunea unde am fost cazaţi, am fost şi la casa lui Creangă, la Humuleşti, am fost la Suceviţa, la Putna, la Voroneţ. Am mâncat multe bunătăţi şi ne-am rugat. Am nişte dorinţe pe care vreau să mi le îndeplinesc, dar am şi mulţumit pentru ce mi s-a dat până în prezent.

Îmi doresc foarte tare un copil, dar să vedem dacă se va întâmpla anul ăsta sau anul viitor sau poate, cine ştie, peste doi sau peste trei ani. Îl primim cu braţele deschise. M-am bucurat mult pentru Sore când am aflat că e însărcinată. Eu nu prea obişnuiesc să cer lucruri, muncesc pentru ele, aşa că voi munci şi pentru copil”, a declarat Adelina Pestriţu pentru WoWBiz.ro.

Citeşte şi  Adelina Pestriţu a RECUNOSCUT! Care este SECRETUL pe care nu şi-l dorea aflat