Adelina Pestriţu, mustrată de mame după ce a făcut o greşeală cu fetiţa ei: O să ai probleme cu ea şi nu ştii de la ce

Adelina Pestriţu a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu fetiţa ei. Copila este în pătuţ, doarme, acoperită cu o păturică şi îmbrăcată mai gros. Imaginea a devenit la scurt timp subiect de dispută printre prietenele din mediul online ale Adelinei. Vedeta a fost chiar certată de câteva femei că şi-a înfofolit prea mult bebeluşul.   

08 aug. 2018, 11:18

Adelina Pestriţu s-a externat luni din meternitate, după ce vineri a adus pe lume o fetiţă. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10! Miercuri, proaspăta mămică a postat o fotografie cu bebeluşa ei.

„Nu ştiu ce am făcut să merit aşa minune, dar fără doar şi poate este cea mai mare realizare a mea!”, a scris Adelina lângă fotografia de mai jos. 

Imaginea a creat imediat vâlvă printre mame. Unele au acuzat-o pe Ade că şi-a înfofolit copilul şi nu este bine. 

„De ce o tii cu caciula in cap, acoperita? Cum iti e tie, asa ii e si ei… si tu stai tot asa imbracata si cu caciula in cap?”, „Nu o infofoli asa… cum ți-e tie asa si ei… Sa iti trăiască si sa va aduca bucurii!!!”, „Să fiți sănătoși! Doamne ajută. Adelina, ți-e frig pe așa o vreme? Cu siguranță nici ei. Pui mic, nu o mai infofoli așa că o să ai probleme cu ea și nu ştii de la ce”, sunt doar câteva mesaje primite pe Facebook.