ADELINA PESTRIŢU, noua Burlăciţă la Antena 1?

Adelina Pestritu a ajuns la Miami, in America acolo unde si-a petrecut ziua de nastere anul acesta, sarbatorind cei 30 de ani cu o vacanta minunata.

06 feb. 2017, 07:50
ADELINA PESTRIŢU, noua Burlăciţă la Antena 1?

„Daca anii precedenti am dat petreceri cu 200-300 de invitati, mai ceva ca la nunta, pentru acest nou capitol din viata mea, am ales sa plec in Statele Unite ale Americii, la Miami mai exact, unde ma asteapta cativa prieteni de suflet, romani si americani, care, atunci cand i-am anuntat ca voi veni sa ma serbez acolo, deja au facut planul de distractie si calatorii. Sunt cateva obiective turistice pe care nu le-am bifat atunci cand am mai fost, dar de data aceasta sunt cap de lista.”

Adelina Pestriţu, tatuaj în zona intimă. Vezi ce mesaj şi-a scris în ziua în care a împlinit 30 de ani

O mare iubitoare de soare si de plaja, Adelina a ales sa mearga la Miami, acesta ocupand primele locuri in topul preferintelor ei turistice:  “Vibe-ul orasului este unul pozitiv care te duce cu gandul la vacanta perfecta si la filmele pe care le-am vizionat de-a lungul timpului. Este curat si foarte civilizat, iar locuitorii care sunt veniti de prin toate colturile lumii emana multa energie pozitiva”, adauga fosta iubită a lui Speak. Din Miami, Adelina nu a uitat de fanii de pe Facebook, pe care îi răsfaţă cu poze.

„O femeie stilata in adancul sufletului ei, nu are nevoie de foarte multe cuvinte sau prea multe haine pompoase, prin privire spune totul, te dezbraca din priviri, te lauda, te critica, se bucura, plange cu tine, totul datorita privirii magnifice si pline de sarm”, i-a scris o fană, în timp ce alta o înreabă: „Vei fi noua burlaciță la antena 1?”