Adelina Pestriţu, prima imagine în rochia de mireasă FOTO

Adelina Pestrițu și logodnicul ei, Virgil Steblea, sunt gata de nuntă. Vedeta a mers la proba rochiei de mireasă și a vorbit despre cele două ținute pe care le va îmbrăca la marele eveniment.

28 iun. 2019, 15:43
Adelina Pestriţu, prima imagine în rochia de mireasă FOTO

Adelina Pestrițu a dezvăluit că va purta două rochii de mireasă pe 20 iulie. Ținuta pe care o va îmbrăca la biserică va avea o trenă superbă, iar seara, la petrecere, ea va avea o rochie strălucitoare. La nunta vedetei vor fi șase domnișoare de onoare, care vor purta rochii roz pal, însă, ținutele nu au aceeași croială.

Adelina Pestriţu, REACŢIE ŞOCANTĂ după ce o fană i-a spus că arată ca un TRANSSEXUAL

„O rochie va fi cu trenă. Voi veni cu domnișoarele de onoare, pentru că și ele vor trebui să probeze rochiile. Vor avea aceeași culoare, dar nu același model – nu am vrut să fie totuși un fel de uniformă, am vrut ca fiecare să fie elegantă, să se simtă bine în pielea ei și să se simtă specială. Așa că ele și-au ales modelele, eu doar le-am comandat. Și evident, la aceeași casă de modă unde îmi fac și cele două rochii”, a dezvăluit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestriţu are iubit discret. Cine este şi cu ce se ocupă Virgil Steblea

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au devenit părinți pe 3 august 2018. Fiica lor, Zenaida Maria, a venit pe lume în urma unei operații de cezariană.