Adelina Pestriţu, probleme mari după naştere. „Virgil a vrut să-mi vină în ajutor. El mă vrea o iubită sănătoasă”

Adelina Pestrițu a dezvăluit că nu a ieșit din casă timp de o săptămână și jumătate după ce a născut. Ca să preîntâmpine o posibilă depresie postnatală, Virgil Şteblea, iubitul vedetei, a invitat-o în oraș, la masă.

27 sept. 2018, 08:17
Adelina Pestriţu, probleme mari după naştere. „Virgil a vrut să-mi vină în ajutor. El mă vrea o iubită sănătoasă”

Adelina Pestrițu a devenit mamă pe 3 august, când a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă, Zenaida Maria, pe care o alintă baby Zeny.

„Prima săptămână și jumătate am stat lipită de ea. Nu am ieșit din casă, nici măcar din camera unde era ea, eram lipită, pentru că efectiv îi analizam fiecare părticică, simțeam nevoia să o cunosc, până să o las în grija cuiva. Să-i cunosc nevoile, să văd cum reacționează. Tot ceea ce a făcut Virgil a fost să mă ajute și să îmi fie alături. A auzit și el de depresia postnatală și, cumva, a vrut să îmi vină în ajutor, să mă scoată din casă, pur și simplu, să mâncăm ceva, să mâncăm un pește bun în oraș. El mă vrea o iubită sănătoasă, așa mă vreau și eu, așa mă vrea și baby Zeny, așa mă vrea toată lumea. Și, automat, când vezi că în jurul tău sunt foarte multe persoane care s-au confruntat cu depresia postnatală, cumva încerci să o previi, cât poți și cât ține de tine”, a declaratc Adelina Pestriţu pentru Libertatea.

Adelina Pestriţu, desfiinţată de fani! „Bei alcool şi alăptezi?” Imaginea care a stârnit furie FOTO

Adelina Pestrițu recunoaște că logodnicul ei este un tată dedicat: „Virgil a fost alături de mine și este în continuare, dacă îi cer ajutorul, dacă îi spun că trebuie să stea cu Zeny, pentru că vreau să mă duc la un masaj sau vreau să merg la un eveniment. Nu mă vede doar ca pe o mamă, care trebuie să stea baricadată în casă și să nu se îngrijească”.