Adelina Pestrițu și-a mărit familia cu încă un membru. Cine este și cum arată: ”Bine ai venit lângă noi”

Frumoasa vedetă a trecut prin clipe grele după ce câinele său a încetat din viața în urmă cu câteva săptămâni, iar acum a primit un nou animal de companie. Patrupedul i-a fost alături timp de 11 ani, iar pierderea acestuia a fost una mare.

11 mart. 2021, 10:50

Adelina Pestrițu și-a mărit familia cu încă un membru. Pentru a trece mai ușor peste dorul lui Nobby, soțul brunetei i-a oferit acesteia o pisică din rasa Sphynx. Ra are doar patru luni și deja s-a acomodat în familia Adelinei Pestrițu.

Sphynx-ul este o specie sensibilă care are foarte multe calități. Bruneta speră ca comunitatea sa să îl primească cu căldură pe noul său animal de companie deoarece acesta va crește frumos doar cu iubire.

Citește și: Durere fără margini pentru fiica lui Adi Bărar. Mesajul CUTREMURĂTOR după înmormântarea tatălui

Adelina Pestrițu și-a mărit familia cu încă un membru

“Dragii mei prieteni, astazi vreau sa va fac cunostinta cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit in dar de la Virgil. RA a venit in viata mea dupa o pierdere care mi-a lasat un gol imens in suflet. Pe Nobby nu are cum sa o inlocuiasca nimeni si nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem inainte cu speranta ca dorul de ea sa ne fie alinat in timp, se spune ca el le vindeca pe toate. RA se simte deja foarte bine in familia noastra, iar de noi nu mai zic, suntem topiti. Sphynx-ul este o specie rara si sensibila, dar deosebita si cu multe calitati. Sper sa-l primiti cu caldura aici, in familia noastra online, si asta nu doar pentru ca fizic, din lipsa blanitei, are nevoie de ea, ci mai ales pentru ca este un suflet care se hraneste si creste frumos doar cu iubire.

Bine ai venit langa noi, RA! Daca vreti sa-i transmiteti urari de bun venit, le puteti scrie in comentarii! Promit sa i le citesc!”, spune Adelina.

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil

Vedeta a decis să-și liciteze rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o în iulie 2019, la nunta ei cu Virgil Șteblea, în scop caritabil. Fosta prezentatoare TV va contribui, astfel, la modernizarea Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, locul în care s-a născut acum aproape 34 de ani.

Persoana care oferă cea mai mare sumă va primi rochia creată de o casă de modă din Spania și, în același timp, va contribui la renovarea secției de pediatrie a spitalului.