Adevăratul fiu de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea! Cine este singura artistă care l-a ajutat atunci când colegii de breaslă l-au umilit

Alin Gabriel Matei, adevăratul fiu de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a rupt tăcerea și a vorbit despre umilințele la care a fost supus de colegii săi de breaslă. Tânărul a dezvăluit și cine a fost artistul care l-a susținut și a fost alături de el în ultima vreme, de când tatăl său de suflet a părăsit scena vieții.

02 feb. 2024, 17:15
Adevăratul fiu de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea! Cine este singura artistă care l-a ajutat atunci când colegii de breaslă l-au umilit
Adevăratul fiu de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea!

Adevăratul fiu de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea! La mai bine de doi ani de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei a decis să vorbească despre cum a fost umilit de mai mulți cântăreți de muzică populară.

Citește și Familia lui Petrică Mâțu Stoian se pregătește de parastas. Cum i-a apărut în vis surorii sale la doi ani de când a decedat: „Eu știu cum i-o fi pe lumea cealaltă”

Adevăratul fiu de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea!

Tânărul a spus că foarte mulți colegi de breaslă l-au numit penibil și l-au sfătuit să renunțe la muzică, după de marele Petrică Mîțu s-a stins.

Alin Matei a subliniat că în tot acest timp nu a vrut să comenteze nimic despre răutățile colegilor și nici să se lase afectat de ele.

“Dumnealui mi-a spus în felul următor: nene, eu când n-o să mai fiu, o să te mănânce de viu! Pentru că ești bun! Eu n-am luat în seamă ce a spus, dar apoi am văzut că a avut dreptate.

La o săptămână după moartea lui, artiștii au început să-mi spună că sunt penibil și să mă las de cântat că sunt irelevant.  N-am făcut prea mare caz pe tema asta. Nu s-a schimbat nimic nici acum, se uită la mine ca la un nimeni dar nu mă deranjează.

Eu îi salut, am respect față de dumnealor, au o vârstă și o carieră mai mare decât a mea. Ca artiști, merită tot respectul”, a declarat Alin Gabriel Matei în cadrul podcast-ului găzduit de Alexandru Pătrașcu, potrivit Fanatik. 

Adevăratul fiu de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a mărturisit că în timp ce alți colegi îl criticau singura care i-a fost alături a fost Niculina Stoican.

“Din respect pentru dumnealui și ce a vrut să facă, colegialitate și prietenie, eu n-aș fi vorbit de rău. Ba chiar aș fi ajutat, și acum dacă pot, ajut cu cel mai mare drag. Și pe mine m-au ajutat anumiți artiști.

Pentru mine este un privilegiu să stau în preajma unui artist atât de mare cum este doamna Niculina Stoican, mă bucură treaba asta și îi sunt recunoscător.

Povestea cu doamna Niculina a început după ce domnul Petrică nu a mai fost. Dumneaei a fost singura persoană care m-a ridicat din praf, m-a scuturat și mi-a zis că ăsta e drumul meu, să-i dau înainte”, a mai spus artistul.

Citește și Sora lui Petrică Mâţu Stoian nu iartă pe nimeni! „Pe Guşman să nu-l văd, Enceanu a vorbit urât!”