Adevăratul motiv pentru care o asistentă medicală a leşinat din cauza vaccinului antiCOVID

Asistenta medicală care a leşinat în Statele Unite la puţin timp după ce a primit vaccinul antiCOVID a vorbit despre momentul de atunci şi despre adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat asta.

26 dec. 2020, 16:12
Adevăratul motiv pentru care o asistentă medicală a leşinat din cauza vaccinului antiCOVID

Adevăratul motiv pentru care asistenta medicală a lesinat din cauza vaccinului antiCOVID. Săptămâna trecută, Tiffany Dover – o asistentă medicală a spitalului Memorial Health Initiatives Catholic din Chattanooga, Tennessee – a leșinat la scurt timp după ce a primit vaccinul COVID-19. Era la jumătatea unui interviu de televiziune când s-a petrecut nenorocirea.

Clipurile cu momentul s-au răspândit pe internet, unele însoțite de afirmații că reacția este dovada că vaccinul nu este sigur. În realitate, Dover are o afecțiune de sănătate care o determină să leșine atunci când suferă de durere, conform SUA.

Cu toate acestea, unii utilizatori de pe Facebook au susținut că Dover a murit.

În realitate, Tiffany Dover și-a revenit din incidentul din 17 decembrie.

Imediat după ce a leșinat, a vorbit cu WRCB Chattanooga și i-a explicat problema de sănătate care o face să leșine frecvent.

„Mă simt bine acum, iar durerea din braț este foarte minimă, de fapt”, a spus ea.

Adevăratul motiv pentru care asistenta medicală a lesinat din cauza vaccinului antiCOVID. Apropiaţii susţin că fata a murit

După vaccinare, femeia a dispărut complet și este de negăsit, lucru ce adâncește tot mai mult ipoteza morții sale.

Potrivit unei postări care a apărut pe Facebook, presa și televiziunea din SUA încearcă să mușamalizeze ceea ce s-a întâmplat.

La scurt timp după vaccinare, în cadrul unui interviu, aceasta a dus mâna pe cap, după care s-a prăbușit sub privirile tuturor. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora femeia ar fi încercat să explice cauza leșinului: frica ei de ace, însă scenariul dramatic are o rădăcină mult mai puternică și mai adâncă.

„A LEȘINAT DUPĂ CE A PRIMIT VACCINUL !
Asistenta se prăbușește în timpul unui interviu în direct la WRCB 3 TV , la scurt timp după ce a primit vaccinul covid-19, în spitalul CHI Memorial Hospital – Chattanooga, Tennessee, USA. Promova vaccinarea și dorea să fie o asistentă medicală „sexi” .

”Eu și personalul meu suntem încântați să vă vaccinăm” – spunea sora medicală în timpul interviului.
Starea ei reală nu se cunoaște deși ulterior canalul tv „WRCB 3” a venit cu o declarație că și-a revenit după câteva minute, adăugând că ea de obicei își pierde cunoștința. Adică, ca de obicei, victima e de vină.
Ăștia chiar ne-au luat de proști ! Păi eu sunt sigur că și-au luat toate măsurile de precauție, i-au făcut analize anterior și s-au asigurat că e în cea mai bună stare de sănătate.

Nici un cadru medical, nu știe și nu poate garanta pentru conținutul și siguranța vaccinurilor.
Nimeni nu poate garanta faptul că toate dozele de vaccin din același produs, chiar dacă sunt etichetate identic, au același conținut. Pe mâna cui ne lăsăm viața ?!

Vedeți aici cum încearcă mass-media aservită să dezmintă acest fapt, dezmint moartea asistentei. Bun, poate nu a murit, de fapt nici nu a fost vorba de asta, dar asta nu înseamnă că dacă nu a murit și doar a leșinat, lucrurile sunt ok.

Să urmărim dacă această asistentă mai apare public, dacă nu cumva chiar a murit, că altfel de unde să vină cu o astfel de dezmințire, vorba aia, ”cine se scuză, se acuză !”.

Dacă tânăra asistentă e ok, cred că nu o să rateze mass-media șansa să o prezinte din nou public, nu ?
Sau poate starea ei de sănătate e atât de evident afectată, încât nu poate să apară public, poate a făcut o erupție cutanată, poate o pareză, nu știm. E posibil, după acest episod și ca ea să nu mai susțină vaccinarea sau chiar să vrea să avertizeze oamenii, iar atunci se explică absența ei publică.

Citeşte şi: Cele mai des întâlnite reacţii adverse ale vaccinului anti-COVID-19. Explicaţia medicului Valeriu Gheorghiţă