Adevăratul motiv al prezenţei lui Răzvan Cuc, la DNA. Are legătură cu angajările fictive ale apropiaţilor lui Liviu Dragnea

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost audiat luni ca martor la DNA într-un dosar privind angajarea fictivă la Compania Aeroporturi București a Cristinei Elena Neamțu, fostă consilieră a lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

02 apr. 2019, 11:40
Adevăratul motiv al prezenţei lui Răzvan Cuc, la DNA. Are legătură cu angajările fictive ale apropiaţilor lui Liviu Dragnea

Totuși, ministrul Cuc a spus ieri într-o declarație la Parlament că a fost audiat ca martor într-un dosar care privește fapte din perioada în care el era secretar de stat, iar la baza dosarului a stat un denunț.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, dosarul a fost constituit la DNA în urma denunțului depus de Sorinel Ciobanu, directorul de la acel moment al Companiei de Aeroporturi.

Cristina Elena Neamțu a fost angajată la Aeroporturi București din octombrie 2015 și a stat în perioada de probă până în ianuarie 2016, după care a fost angajată definitiv. Or, Răzvan Cuc a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor (acționarul majoritar al Companiei Aeroporturi București) în octombrie 2015 și a stat în funcție până în mai 2016.