Adevărul a ieşit la iveală. Vezi de ce a plâns Andreea Marin

Andreea Marin şi soţul ei, turcul Tuncay, au fost surprinşi de paparazzii într-un restaurant, la o cină romantică. La un moment dat, ceva din discuţiile celor doi au făcut-o pe vedeta TV să plângă. Se pare însă că vedeta a primit un mesaj extrem de emoţionant când se afla la masă cu soţul său. Expeditorul era o mamă a uneia dintre victimele din Colectiv.

03 dec. 2015, 18:22
Adevărul a ieşit la iveală. Vezi de ce a plâns Andreea Marin

Andreea Marin si sotul sau, Tuncay Ozturk, au iesit in oras de Sfantul Andrei. La un moment dat, „Zana” a izbucnit in lacrimi. Se pare ca vedeta a primit un mesaj extrem de emotionant cand se afla la masa cu sotul sau. Potrivit wowbiz.ro, expeditorul era o mama a uneia dintre victimele din Colectiv. Femeia si-a pierdut singura fiica in iadul care a avut loc pe 30 octombrie.

„Interesant este ca eram sub emotiile concertului organizat cu o seara in urma la Ateneul Roman pentru victimele din Colectiv. In acea seara, in acel moment, am primit un mesaj cu urari, dar si dureros in acelasi timp de la o mamica ce si-a pierdut fata in incendiul de la Colectiv si era singurul copil, asa ca de piatra sa fii, sa nu te miste asa ceva”, a adaugat Andreea.

Andreea Marin s-a implicat direct in strangerea fondurilor pentru ranitii din aceasta tragedie, iar mesajul pe care l-a primit de la mama indurerata a facut-o sa traiasca emotii puternice.