BOTEZATU, arestat după ce a provocat un accident auto GRAV. Patru persoane au ajuns la SPITAL, una în COMĂ

Răzvan Botezatu nu are o viaţă prea liniştită, chiar dacă el pare să fie un băiat tare cuminte şi a reuşit, de-a lungul timpului, să impresioneze, pe micile ecrane, cu felul lui optimist de a fi.

27 dec. 2018, 14:04
BOTEZATU, arestat după ce a provocat un accident auto GRAV. Patru persoane au ajuns la SPITAL, una în COMĂ

Răzvan Botezatu ascunde un secret terifiant în trecutul său, el având, în urmă cu câţiva ani, un dosar penal pentru vătămare corporală, fiind reţinut, pentru 24 de ore, de poliţişti, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Cătălin Botezatu, MESAJ CUTREMURĂTOR. Fanii l-au interpretat ca pe un BILET DE ADIO

Mai exact, totul se petrecea pe când lucra la o televiziune din Constanţa, ca reporter. Astfel, într-o zi, pe când alături de colegii săi se întorcea de la un reportaj, Răzvan Botezatu fiind la volan, a comis-o.

Din cauza neatenţiei şi din cauza faptului că a ignorat regulile de circulaţie – el neoferind, conform legii, prioritate maşinii care venea, în intersecţie, din dreapta lui – Răzvan Botezatu a făcut accident. Dar nu unul prea uşor, cu unul care s-a soldat cu patru victime, toate ajunse la spital. Trei dintre acestea erau colegii lui, unul fiind pentru o perioadă în coma stand internat trei luni în spital, iar femeia care conducea cealaltă maşină a păţit-o şi ea, rănile fiind chiar grave.

Normal, complicaţiile au apărut imediat. Mai exact, pentru că el avea buletinul şi adresa la Eforie, dar locuia la Tuzla, somaţiile să se prezinte, la audieri, la Poliţie nu i-au ajuns în mână, aşa că, într-o dimineaţă, a fost săltat din casa în care locuia şi reţinut pentru 24 de ore, organele legii crezând că el încearcă să se sustragă urmăririi penale.

Din fericire pentru Răzvan Botezatu, lucrurile s-au aşezat cum nu se putea mai bine. Mai exact, femeia a cărei maşină a făcut-o praf nu a depus plângere penală împotriva lui, cei trei colegi pe care i-a băgat în spital l-au iertat, aşa că Poliţia i-a întocmit doar un dosar penal, i-au dat o amendă pe care nu o va putea uita-o niciodată şi, pentru doi ani, i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Răzvan Botezatu, agresat sexual în copilărie

Prezentatorul tv care, acum, inexplicabil, nu mai apare la postul tv care l-a consacrat, a povestit în repetate rânduri de traumele din copilărie, evitând însă subiectul abuzului sexual, el preferând să facă dezvăluiri despre relaţia dificilă pe care a avut-o cu tatăl lui, să vorbească despre greutăţile finaciare pe care le-a avut din cauza că a fost crescut, alături de cele două surori ale sale, doar de către mama lor. Mai mult, de curând, el a dezvăluit că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli cumplite, TBC-ul, medicii dându-i la acea vârstă şanse minime de supravieţuire. Cu toate acestea, de curând a ieşit la iveală că a fost abuzat sexual în copilărie, subiect despre care recunoaşte el, este prea dureros să poată vorbi.