Adevărul despre 2016. Secretele numerologice ale noului an

Anul 2016 va fi un an al renunţărilor şi al noilor începuturi, conform numerologiei. Dacă anul 2015 s-a aflat sub vibraţia cifrei 8, în 2016 lucrurile se schimbă radical. Alte energii vor fi simţite de noi începând cu 1 ianuarie.

16 dec. 2015, 10:11
Adevărul despre 2016. Secretele numerologice ale noului an

Anul 2016 sta sub auspiciile cifrei 9 (2+0+1+6=9). Cifra 9 in numerologie simbolizeaza renuntarea la obiceiurile vechi. Anul cu incarcatura cifrei 9 va fi unul de curatenie generala pentru toata lumea.

Oamenii care isi doresc sa evolueze vor trebui sa renunte la absolut toate obiceiurile cu care si-au construit pana acum succesele. Trebuie spus ca omenirea traieste cate 9 cicluri de an (in numerologie, vibratiile se interpreteaza in functie de numerele cuprinse intre 1 si 9).

Cifra 9 este in numerologie reprezentanta telurilor inalte. Nu de alta, dar 9 este pomenit foarte des in mentalul colectiv, avand in incarcatura speciala de care nu ne dam seama din prima: „9 Fericiri”, „al noualea cer” etc.

Persoanele care isi propun sa ajunga departe din punct de vedere profesional au toate sansele sa obtina ceea ce isi doresc in 2016. Este anul renuntarilor si al noilor starturi, asa ca foarte multi oameni isi vor schimba locurile de munca si vor incepe proiecte noi, mult mai antrenante.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com