Adevărul despre jurnalistul saudit ucis. Camerele de luat vederi arată dublura lui Khashoggi îmbrăcată cu hainele lui FOTO

Unul dintre mebrii echipei de 15 bărbaţi suspectaţi de implicare în uciderea jurnalistului saudit Jamal Khasoggi a apărut pe camerele de supragveghere din Istanbul. Suspectul din imaginile luate este îmbrăcat cu hainele jurnalistului asasinat în Consulatul din Istanbul chiar în ziua asasinatului, a informat o înaltă oficialitate turcă la CNN.

22 oct. 2018, 13:56

CNN a obținut imagini de supraveghere exclusivă a legii, parte a investigației guvernului turc, care pare să îi arate bărbatului care a părăsit consulatul pe ușa din spate a reprezentanţei diplomatice  purtând hainele lui Khashoggi, o barbă falsă și ochelari.

Același bărbat a fost văzut îmbrăcat cu hainele lui Khashoggi la faimoasa Moschee Albastră din oraș, la doar câteva ore după ce Khashoggi a fost văzut pentru ultima dată în viață, el intrând în Consulat în data de 2 octombrie, potrivit CNN.

Între persoanele care apar în înregistrările video ale camerelor de luat vederi a fost identificat un bărbat,  Mustafa al-Madani, despre care se presupune că facea parte din ceea ce anchetatorii au spus că a fost o echipă criminală trimisă să îl ucidă pe jurnalist la consulatul saudit din Istanbul, în data de 2 octombrie. 

Junalistul din Arabia Saudită se afla la Consulatul saudit din Turcia pentru a perfecta actele în vederea unei căsătorii cu partenera lui de viaţă.