Adevărul despre relaţia dintre Cristian Ţânţăreanu şi fiul său Dragoş: „Am multe să-mi reproșez: nu a auzit niciodată de la mine ”te iubesc”, nu m-am ocupat de el”

Relaţia dintre afaceristul Cristian Ţânţâreanu şi fiul lui cel mic, Dragoş, a fost una extrem de tensionată în ultimii ani. S-a zvonit chiar că Ţânţăreanu senior şi-ar fi dezmoştenit fiul.

02 iun. 2021, 01:27
Adevărul despre relaţia dintre Cristian Ţânţăreanu şi fiul său Dragoş: „Am multe să-mi reproșez: nu a auzit niciodată de la mine ”te iubesc”, nu m-am ocupat de el”

Relaţia dintre Cristian Ţânţăreanu şi fiul său Dragoş nu este, cu siguranţă una bună, iar afaceristul are multe să-şi reproşeze. În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, afaceristul a dezvăluit amănunte din relaţia pe care o are în prezent cu fiul său.

De ce s-a deteriorat relaţia dintre Cristian Ţânţăreanu şi fiul său Dragoş

Relaţia cu singurul său fiu natural s-a deteriorat în momentul în care Dragoș Țânțăreanu și-a părăsit soția și cei doi copii pentru amanta sa, o instructoare de fitness și fostă dansatoare la emisiunea ”Surprize, surprize”. La acel moment, între cei doi s-au purtat adevărate războaie la nivel de declaraţii. La un moment dat, aflat în stare de ebrietate, Dragoș Țânțăreanu a declarat: ”Singura urare pe care pot să i-o fac tatei este să moară mâine ca să moștenim noi tot”.

În 2013, în spaţiul public a apărut informaţia că latifundiarul și-ar fi dezmoștenit singurul fiu, l-ar fi dat afară din casa pe care i-o făcuse cadou și ar fi închis restaurantul unde acesta era manager.

Citeste si Cristian Ţânţăreanu face bani în pandemie: „Construiesc un complex de evenimente, se va numi Pandemia”

Doi ani mai târziu, presa scria despre marea împăcare dintre cei doi. Însă la începutul acestui an, Cristian Țânțăreanu declara că ei doi nu sunt în relaţii bune de multă vreme.

Întrebat de Denise Rifai care este adevăratul motiv pentru care și-a dezmoștenit fiul, Cristian Țânțăreanu a negat că ar fi făcut acest lucru.

El mă poate dezmoșteni pe mine! Totul e pe numele lor (al celor trei băieți ai cuplului Țânțăreanu, doi ai soției din prima căsătorie şi Dragoş – n.red.). Nu suntem într-o relație foarte bună, fiecare cu temperamentului lui. Nu i-am spus eu divoțează, nu divorța, e treaba fiecăruia. De dezmoștenit nici nu poate fi vorba, ce are el acolo e un imperiu”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Relaţia dintre Cristian Ţânţăreanu şi fiul său Dragoş

Afaceristul a precizat că toţi cei trei copii ai lui şi-au primit deja averile.

Fiecare are afacerea lui, care nu se intersectează. Eu nu mă bag în afacerile lor”, a afirmat Cristian Țânțăreanu.

Ce-şi reproşează afaceristul legat de relaţia cu copiii

Întrebat dacă are ceva să-şi reproşeze ca tată, latifundiarul a recunoscut că are multe reproşuri să-şi facă, principalul fiind acela că nu a ştiut să le fie alături copiilor.

Aș avea multe de reproșat, dar ăsta e un subiect pe care evit să-l discut tocmai datorită relației. Nu am ce să discut. Că-mi place, că nu-mi place, e fiecare cu treaba lui. Eu am multe să-mi reproșez: nu a auzit niciodată de la mine ”te iubesc”, nu m-am ocupat de el, îmi spuneam că asta nu e treaba mea, eu trebuia să aduc mâncare acasă, și aduceam suficient, slavă Domnului!, dar nu-i suficient! E foarte ușor când ai bani, să dai!”, a recunoscut Cristian Țânțăreanu la emisiunea de la Kanal D.

Citeste si EXCLUSIV Martorul care a sunat la 112 face dezvăluiri în premieră despre moartea afaceristului Ioan Crişan: „După 20 de secunde a început sa ardă ușor, într-un minut deja era vâlvătaie”