Adevărul despre relaţia dintre Răzvan Ciobanu şi Laura Vicol! Nimeni nu a aflat despre această poveste până acum. De necrezut

Răzvan Ciobanu a fost dat în judecată de Laura Vicol de patru ori şi a cerut executarea silită.

22 dec. 2019, 10:07
Adevărul despre relaţia dintre Răzvan Ciobanu şi Laura Vicol! Nimeni nu a aflat despre această poveste până acum. De necrezut

Răzvan Ciobanu a fost dat în judecată de Laura Vicol, în urmă cu 7 ani. Atunci, avocata avea numele Voicu Laura Cătălina şi apărea în calitate de creditor în patru dosare în care Ciobanu Mihăiţă Răzvan era debitor. Toare dosarele au avut ca obiect executarea silită. Primul a fost deschis pe 20 ianuarie 2011, la judecătoria Sectorului 1, al doilea a fost deschis pe 9 martie 2011 la Judecătoria Sectorului 3, al treilea pe 11 martie 2011 la Judecătoria Sectorului 4 şi ultimul pe 14 martie 2011, la Judecătoria Sectorului 6, scrie wowbiz.ro.

Procesele s-au terminat în câteva zile, cu sentinţă defavorabilă designerului, care a fost obligat să îşi plătească datoriile către Voicu Laura Cătălina: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Irevocabilă.”

S-a aflat cauza morţii lui Răzvan Ciobanu. Nu şi-a pierdut viaţa în accidentul de maşină

Ulterior, Răzvan Ciobanu a devenit prieten apropiat cu avocata care a devenit Laura Vicol după ce s-a măritat. Mai mult, Vicol l-a reprezentat pe Ciobanu în câteva procese. 

Ciobanu a avut mari probleme financiare. Pe lângă restanţele la stat pe care le avea firma sa, el a avut datorii la furnizori, la parteneri de afaceri, la colegi designeri dar, se pare, și la cămătari. În 2011, aceștia i-ar fi incendiat pensiunea pe care designerul o deținea în localitatea Mălaia, Vâlcea. Apropiații susțin că Ciobanu avea datorii și în 2019, lucru confirmat și de cele 3 procese de executare silită pe care le-a pierdut în ultimii 2 ani, toate cu o firmă de recuperare creanțe. 

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident petrecut în dimineața de 29 aprilie 2019. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.