Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. De ce a sunat, de fapt, marele artist la 112

Alexandru Arșinel a ajuns, marţi, la spital, fiind transportat cu ambulanţa după un apel la 112. Marele artist a acuzat o stare de ameţeală şi a intrat de urgenţă pe mâna medicilor. Miercuri, Alexandru Arşinel a fost externat!

02 feb. 2022, 16:19
Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. De ce a sunat, de fapt, marele artist la 112
Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. De ce a sunat, de fapt, marele artist la 112. Bogdan Arşinel, fiul marelui actor, a dezvăluit primele detalii despre starea de sănătate a tatălui său.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. De ce a sunat, de fapt, marele artist la 112

Alexandru Arșinel a fost transferat marţi seară la Spitalul Universitar pentru mai multe analize, fiind vorba despre un puseu de tensiune, mai ales în condițiile în care în urmă cu doar două luni a fost operat pe cord deschis. Fiul său a povestit la Antena Stars, că Alexandru Arșinel se află acum acasă!

Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: „Zilele îmi sunt numărate”

„Sm verificat că totul este bine, ne-am întors acasă și cu asta s-a închis capitolul. În general, tatăl meu dacă are o slăbiciune, dacă simte că are o problemă indiferent cât de mică, el cheamă salvarea și foarte bine face”, a spus Bogdan Arşinel, care a adăugat că tatăl lui se simte bine în aceste momente: „Deci nu a fost o chestie de urgență. Nu a fost un eveniment grav de sănătate și așa mai departe. Toate lucrurile sunt ok, a fost o alarmă falsă, mai pe scurt, deci mergem înainte!”.

Alexandru Arșinel, dezvăluiri după operațiile suferite: „Am rămas cu niște sechele”

Actorul a refuzat internarea, chiar dacă medicii de la Spitalul Universitar i-au propus să rămână internat câteva zile pentru analize detaliate. Actorul a părăsit spitalul, fiind însoţit de fiul său. „Domnul Alexandru Arşinel a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti la ora 21,34, cu ambulanţa. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 1,50, refuzând internarea”, au anunţat medicii de la Spitalul Universitar.