Adevărul despre starea de sănătate a lui Jador! Manelistul are probleme extrem de grave. ”Să spuneți o rugăciune”

Vestea că Jador este bolnav și se retrage din muzică a șocat pe toată lumea. Artistul a transmis miercuri un mesaj cutremurător, în care își anunță fanii că se va retrage din cauza problemelor de sănătate.

15 iun. 2023, 12:03
Adevărul despre starea de sănătate a lui Jador! Manelistul are probleme extrem de grave. ”Să spuneți o rugăciune”

Jador a transmis un mesaj cutremurător pe rețelele sociale, în care îi anunță pe fani că renunță la muzică. Întins pe un pat de spital, cu o branulă în mână, manelistul le-a scris fanilor de pe Instagram că va renunța la muzică.

Jador nu a vrut să dea mai multe detalii, însă a lăsat de înțeles că starea sa este una gravă, iar din această cauză va renunța la muzică, chiar acum, când era pe culmile succesului.

Mulți fani nu i-au înțeles mesajul și decizia și au început să-l critice. Deranjat de această atitudine, Bogdan Mocanu, bunul lui prieten, a simțit nevoia să intervină.

Acesta le-a transmis oamenilor să înceteze cu aceste reacții urâte și să încerce să fie mai empatici cu Jador. Chiar dacă știe despre probleme cu care se confruntă prietenul său, Bogdan Mocanu a declarat că nu este el în măsură să vorbească despre acestea, însă, îi îndeamnă pe fani să se roage pentru Jador, pentru a trece mai ușor peste această situație complicată.

Și în momente ca astea văd comentarii negative. Dezamăgit profund. Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț (Jador), sunt sigur că v-ar fi dat el detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să fac story-ul ăsta. Eu nu pot să dau, nu sunt în măsură să dau chestii așa personale din viața lui. Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea. Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutacioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea. Pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă cât mai multă lume fericită. Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi!”, a spus Bogdan Mocanu pe Instastory.

Jador a anunțat că se retrage din muzică

Jador a transmis un mesaj la care nimeni nu se aștepta, de pe patul de spital. Manelistul își încheie cariera, din cauza problemelor de sănătate. Acesta a luat decizia, după ce s-a consultat cu echipa sa, de a-și pune cariera pe locul doi.

Chiar dacă nu a spus despre ce este vorba, a dat de înțeles că se confruntă cu un diagnostic destul de grav. În acest moment, cea mai mare dorință a sa este ca Dumnezeu să-l țină în viață pentru încă câteva evenimente și pentru a-și duce proiectele la bun sfârșit.

Va anunt cu părere de rău ca, cariera mea se încheie aici! 2023
Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorasii mei!
Ultima piesa va fi in luna Decembrie …. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!
ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MA MA TINA IN VIAȚA ȘI SA MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞!
In cazul in care nu o sa mai fiu … va dau vouă fanilor mei muzica gratis! Va iubesc și sper sa nu va supere acest mesaj😞 aveți grija de sănătatea voastra!”,  a scris manelistul, pe pagina sa de Instagram.