Adevărul din spatele poveştii franţuzoiacei rămase însărcinată după o aventură de o noapte. Cine este TATĂL

Povestea Natalie Amyot, o tânără din Franţa care a rămas însărcinată după o aventură de-o noapte, în timpul unei vacanţe în Australia a făcut înconjurul internetului în ultimele zile. Cu toate acestea, într-un final s-a descoperit că este vorba de o farsă grosolană.

02 sept. 2015, 11:07
Adevărul din spatele poveştii franţuzoiacei rămase însărcinată după o aventură de o noapte. Cine este TATĂL

Astfel, tânăra povestea că a petrecut o vacanţă de neuitat în Australia, unde a cunoscut un tânăr chipeş. După o petrecere reuşită, cei doi au avut o aventură de-o noapte şi ea a rămas gravidă.

Citeşte şi O tânără a rămas însărcinată după o aventură de-o noapte. Acum îl caută pe tătic VIDEO

Bună! Numele meu e Natalie şi sunt din Franţa. Am făcut acest filmuleţ pentru că am nevoie de ajutorul vostru. În urmă cu trei luni am fost în Mooloolaba (Australia), unde m-am distrat grozav şi am cunoscut oameni minunaţi. În ultima noapte, am mers la o petrecere. Am cunoscut acolo un tip foarte drăguţ. Pentru mine, a fost dragoste la prima vedere. Am petrecut împreună o noapte frumoasă„, a spus femeia într-un mesaj difuzat pe internet.

Cu toate acestea, la câteva zile după ce clipul a devenit viral s-a descoperit că era vorba doar de o campanie de marketing pentru promovarea unui bar. Expertul în social media din spatele clipului viral a explicat că întreaga idee a fost a lui, recunoscând că tânăra era doar o actriţă.