Adevarul dureros. De ce s-a tuns Adelina Pestriţu…

Zilele trecute, Adelina Pestritu si-a socat fanii cu noua sa tunsoare. Dupa ce ani de zile a avut parul lung, brusc, vedeta TV s-a tuns foarte scurt. A iesit, in sfarsit, la iveala si motivul pentru care a facut acest gest. Adelina a donat 15 centimetri de par pentru trealizarea unei peruci destinata persoanelor bolnave de cancer.

07 sept. 2016, 12:12

“Stiati ca iubesc schimbarile radicale?? Sunteti pregatiti de rezultat?”, isi intreba zilele trecute Adelina fanii de pe Facebook, cu cateva ore inainte sa posteze imaginile cu noua ei tunsoare. Modesta din fire, bruneta nu a dat explicatii atunci cand admiratorii sai au intrebat-o de ce a recurs la aceasta schimbare majora. Un comunicat al Fundatiei Renasterea scoate la iveala adevarul.

Adelina Pestritu a donat 15 centimetri de par in cadrul campaniei Vieti Impletite, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer, scrie ele.ro.

Vedeta s-a lasat pe mainile hairtsylist-ului Adrian Perjovschi care i-a propus cu aceasta ocazie si una dintre tunsorile in trend, tunsoarea pixie: “Mi-a placut la nebunie cum a iesit aceasta transformare radicala de look. Adrian Perjovschi este senzational, are o bucurie uriasa cand aude ca imi doresc ceva extrem, diferit. Pe langa asta, cel mai mult m-a bucurat ca am putut dona parul catre Fundatia Renasterea. Este un proiect care ma emotioneaza si ma bucura gandul ca pot contribui si eu macar putin la redobandirea feminitatii doamnelor care au trecut printr-o boala atat de traumatizanta. Le respect, le apreciez si le doresc multa sanatate si putere! Incurajez toate femeile care se tund, sa doneze par, este un gest mic care in acest context conteaza enorm”, declara Adelina Pestritu.