Adevărul dureros despre zodii: De ce unele zodii sunt GREU DE IUBIT? Eşti şi tu aşa?

Poti spune despre zodii ca sunt un mix interesant intre parti bune si parti rele. Daca ai citit AICI care sunt principalele 5 motive pentru care poti iubi o zodie, iata acum un alt adevar, doar ca putin mai dureros.

07 iun. 2019, 20:00
Adevărul dureros despre zodii: De ce unele zodii sunt GREU DE IUBIT? Eşti şi tu aşa?

Acestea sunt motivele pentru care zodiile sunt greu de iubit! Esti si tu asa?

BERBEC – Personalitate puternica

Nu incape indoiala ca Berbecul este o fire puternica ce nu este compatibila cu toata lumea. Sa te certi cu un Berbec este o pierdere inutila de energie si de timp. Berbecul NU va asculta niciodata punctul tau de vedere. Mai mult, are un EGO urias, ceea ce poate pune in dificultate orice partener.

TAUR – Nu ii place sa imparta

Taurul este una dintre cele mai geloase zodii, iar relatia cu un Taur poate fi foarte dificila din acest punct de vedere. Taurul uraste ca cineva sa se uite la partenerul sau. El vrea sa fie centrul universului partenerului sau.

GEMENI – Flirt cat cuprinde

Gemenii sunt fluturasi sociali, cu greu ii poti tine intr-un singur loc. Mai mult, au un cerc de prieteni si cunostinte foarte mare si, deseori, flirteaza. Chiar si atunci cand sunt implicati in relatii serioase si de lunga durata, tot mai arunca cate o ochiada, doar ca sa nu-si piarda antrenamentul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO